Πώς η βασιλισσας Ελισάβετ με 5 λέξεις οδήγησε Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι στο Megxit, αποκαλύπτεται παρασκήνιο

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τη βασιλική οικογένεια, έγιναν κάποιες διαπραγματεύσεις για να τους εμποδίσουν.Σε αυτές, συντάχθηκαν πέντε προτάσεις αλλά όλες απορρίφθηκαν από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β', όπως υποστηρίζεται. Οι επείγουσες συνομιλίες ξεκίνησαν καθώς ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ φέρεται να δήλωσαν ότι αισθάνονται «στριμωγμένοι και παρεξηγημένοι» στην οικογένεια, καθώς και «βαθιά δυστυχισμένοι».Η κρίση - η οποία ξέσπασε μετά την ανακοίνωση σοκ του ζεύγους για το Megxit το 2020 - είδε «Την Εταιρεία» όπως είναι γνωστή η βρετανική βασιλική οικογένεια, να αναζητά μανιωδώς μια λύση για να σταματήσει τους Sussexes. ...

Δείτε επίσης

Γιατί το πακετάρισμα της βαλίτσας μοιάζει πάντα με μεγαλύτερη αγγαρεία από ό,τι στην πραγματικότητα είναι;

iefimerida

Βρίσκεστε στο Σαν Φρανσίσκο, είναι να πετάξετε και το άγχος σας έχει φτάσει στα ύψη; Το αεροδρόμιο της πόλης έχει προνοήσει για εσάς.

iefimerida

Γιατί το πακετάρισμα της βαλίτσας μοιάζει πάντα με μεγαλύτερη αγγαρεία από ό,τι στην πραγματικότητα είναι;

iefimerida

Νέες αποκαλύψεις κάνει η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος της Ισπανίας, λέγοντας πως ο τέως βασιλιάς δεν «άντεχε τη σκέψη» να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του.

iefimerida

Εάν ρωτούσες μικρά παιδιά πώς θα ήθελαν το σπίτι των ονείρων τους, σίγουρα θα έμοιαζε με παιδότοπο. Κι αυτό φαίνεται πως έκανε μια μητέρα από την Ιαπωνία.

iefimerida

Ταλαντούχα και όμορφη όπως ο αδερφός της Χριστόφορος Παπακαλιάτης...

iefimerida

Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο βιντεοσκοπημένο μήνυμα για μια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά στρατιωτών που έχουν πεθάνει, έστειλε ο πρίγκιπας Χάρι.

iefimerida

Σιγή ιχθύος τήρησε η «ερωμένη« του Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα, για τον πρόεδρο της Ρωσίας, στην τελευταία σπάνια δημόσια εμφάνισή της.

iefimerida