Λοίμωξη HIV: Μείωση των κρουσμάτων στην Ελλάδα το 2022

Μακριά από τον στόχο των 500.000 νέων λοιμώξεων HIV ετησίως βρέθηκε η παγκόσμια κοινότητα την περσινή χρονιά, αφού σύμφωνα με στοιχεία του UNAIDS καταγράφηκαν 1,5 εκατ. νέες λοιμώξεις και περίπου 650.000 θάνατοι από ασθένειες που σχετίζονται με το AIDS, την χρονιά που περάσε. Μείωση κρουσμάτων στην Ελλάδα Στην Ελλάδα, από την αρχή του έτους μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου του 2022, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) κατέγραψε 430 νέα περιστατικά HIV λοίμωξης, αριθμός που φαίνεται να κυμαίνεται σε χαμηλότερα επίπεδα συγκριτικά με εκείνους των 11 προηγούμενων ετών τα αντίστοιχα χρονικά διαστήματα. ...

Δείτε επίσης

Ο Τζέιμς Κάμερον παραδέχτηκε ότι υπάρχει ένα κενό στην αφήγηση του, αναγνωρίζοντας μετά από μια σειρά εργαστηριακών δοκιμών ότι ο «Τζακ μπορούσε να διασωθεί» στον Τιτανικό.

iefimerida

Τους τελευταίους μήνες έχουν παρουσιαστεί διάφορα πλωτά «διαμάντια», τα γνωστά σούπερ γιοτ. Πρόκειται για μια σειρά από εκλεκτικές και καινοτόμες ιδέες για υπερπολυτελή σκάφη, με αυτή την τελευταία εφεύρεση από το Lazzarini Design Studio να μην αποτελεί εξαίρεση.

iefimerida

Ένας άνδρας χρεώνει 75 λίρες (85 ευρώ) για μια αγκαλιά διάρκειας μιας ώρας, καθώς το κάνει έχει κάνει επάγγελμα. Τώρα, διοργανώνει πάρτι όπου άγνωστοι μπορούν να απολαύσουν «λακκούβες αγκαλιάς» σε ομάδες.

iefimerida

Η Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) βρίσκεται στην κορυφή του αμερικανικού τηλεοπτικού στερεώματος εδώ και 35 χρόνια, φιλοξενώντας τη δική της εκπομπή, ενώ έχει γίνει ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα στον κόσμο.

iefimerida

Μια φωτογραφία της από τότε που ήταν μωρό, έδωσε στη δημοσιότητα η Κέιτ Μίντλετον.

iefimerida

Η αλλαγή της είναι σημαντική, όμως αυτό που δεν αλλάζει είναι η αδιαμφισβήτητη ομορφιά της…

iefimerida

Η σιωπή είναι χρυσός λένε – εκτός κι αν βρίσκεστε στο πιο ήσυχο δωμάτιο του κόσμου.

iefimerida

Το είδωλο του WWE, ο Χαλκ Χόγκαν (Hulk Hogan), δεν αισθάνεται πλέον τα πόδια του, όπως ισχυρίστηκε ο συνάδελφός του επαγγελματίας παλαιστής Κερτ Ανγκλ.

iefimerida