Γυμνάστρια κατήγγειλε ότι τη φωτογράφισαν topless χωρίς τη συγκατάθεσή της -«Ήταν νόμιμο» απάντησε η αστυνομία

H γυμνάστρια και influencer, Λίλι Κουκ, απόλαυσε παρέα με την αδερφή τη θάλασσα σε παραλία του Σίδνεϊ στην Αυστραλία, κάνοντας topless.Εκείνη τη στιγμή, κάποιοι την φωτογράφιζαν χωρίς την άδειά της, με τις εικόνες της να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Ένας φίλος της, είδε τις φωτογραφίες στο internet και ειδοποίησε την Λίλι. Η γυμνάστρια επικοινώνησε με τους άνδρες και τις φίλες τους σε ένα ομαδικό μήνυμα στο Instagram, ζητώντας εξηγήσεις, λαμβάνοντας την απάντηση πως φωτογράφιζαν το τοπίο και ήταν και αυτή μέσα στο «κάδρο». «Λόγω της ποιότητας της εικόνας και της γωνίας, ήταν ξεκάθαρο ότι ένας από ...

Δείτε επίσης

Η αλλαγή της είναι σημαντική, όμως αυτό που δεν αλλάζει είναι η αδιαμφισβήτητη ομορφιά της…

iefimerida

Η σιωπή είναι χρυσός λένε – εκτός κι αν βρίσκεστε στο πιο ήσυχο δωμάτιο του κόσμου.

iefimerida

Το είδωλο του WWE, ο Χαλκ Χόγκαν (Hulk Hogan), δεν αισθάνεται πλέον τα πόδια του, όπως ισχυρίστηκε ο συνάδελφός του επαγγελματίας παλαιστής Κερτ Ανγκλ.

iefimerida

Μπορεί να μη μένουν σε παλάτια, αλλά ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Παύλος Γλύξμπουργκ και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ δεν στερούνται ακίνητα.

iefimerida

Ο Αλέξης Παππάς αποκαλύπτει για πρώτη φορά ποιος παίκτης του Survivor είχε ερωτικές επαφές στο δάσος.

iefimerida

Η ταινία που συμμετείχε ο μεγάλος γιος της Ευγενίας Μανωλίδου, Αλέξανδρος Μανωλίδης, είναι υποψήφια για Οσκαρ καλύτερου διασμευασμένου σεναρίου και η χαρά της είναι φυσικά μεγάλη.

iefimerida

Υπάρχει λόγος που η 30χρονη Alli McLaren,έχει χαρακτηριστεί ως η «πιο άτυχη γυναίκα στον κόσμο».

iefimerida

Αν θέλετε να φέρετε λίγο περισσότερη θετική ενέργεια αλλά και χρήματα στο σπίτι σας, σκεφτείτε το φενγκ σούι.

iefimerida