"Χρυσές" γκαρνταρόμπες: Πόσο κόστισαν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ των γαλαζοαίματων στην κηδεία του Κωνσταντίνου - zarpanews.gr

Το απίστευτο νούμερο των 800 χιλιάδων ευρώ ξοδεύει μέλος γνωστής βασιλικής οικογένειας για ρούχα και αξεσουάρ μιας μόνο σεζόν. Chanel, Dior, Hermès, Τοm Ford αλλά και Loro Piana έχουν την τιμητική τους. Ποιοι και ποιες εστεμμένες είναι οι πιο σπάταλοι; Οι βασιλικοί οίκοι θέλουν βασιλικές γκαρνταρόμπες. Αυτό θα μπορούσε να είναι το moto σε πολλούς βασιλικούς οίκους που εκτός από στέμμα και οικόσημο διαθέτουν μυθικού κόστους γκαρνταρόμπες. Εξαιρετικά κομμάτια κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους με τις πιο ακριβές υπογραφές του κόσμου. Η πρόσφατη κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που συγκέντρωσε στη χώρα μας το βασιλικό lobby κυρίως της Ευρώπης, το απέδειξε ...

Δείτε επίσης

Όλα τα θέματα / άρθρα που θα βρείτε στις σελίδες του zarpanews.gr είναι ενυπόγραφα.Όταν το zarpanews.gr χρησιμοποιεί θέματα που έχουν δημοσιευτεί σε άλλους ιστότοπους ή έντυπα μέσα, αναφέρει πάντα την πηγή τους.

zarpanews

Αυτή η σαλάτα με πρωταγωνιστή το φουλ υγιεινό αβοκάντο είναι τόσο χορταστική, που μπορεί να αποτελέσει ένα ελαφρύ και θρεπτικό κυρίως γεύμα.

zarpanews

Κρίνοντας από τα εκατομμύρια συν αποτελέσματα που πήρα αφού έψαξα στο google «πώς να σταματήσεις την λαχτάρα για φαγητό», είναι ξεκάθαρο πως.

zarpanews

Στο σημερινό «My Style Rocks», η Ρέινα δεν έπεισε τους κριτές με την εμφάνισή της και ειδικά, τον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος σχολίασε αρνητικά.

zarpanews

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην αυτοκίνηση έχουν φέρει στο προσκήνιο νέες τάσεις, οι οποίες όμως δεν έχουν μόνο θετικό αποτύπωμα, αλλά μπορεί να εκνευρίσουν

zarpanews

Μερικοί από εσάς όταν χρησιμοποιείτε το Street View των Google Maps, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι ορισμένα ακίνητα είναι εντελώς θολά, καθιστώντας.

zarpanews

Μια γυναίκα έμεινε σαστισμένη όταν έλαβε ένα εξοργισμένο γράμμα από τον γείτονα που μένει στο διαμέρισμα του κάτω ορόφου, καθώς της απαγόρευσε να κυκλοφορεί

zarpanews

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακούσει πως για να υπολογίσουμε την «ανθρώπινη» ηλικία του σκύλου μας θα πρέπει να πολλαπλασιάσουμε τα «σκυλίσια».

zarpanews