Μόσιαλος για 4η δόση: Δεν είναι τεκμηριωμένη επιστημονικά η εισήγηση της Επιτροπής για τους άνω των 30

Ο Ηλίας Μόσιαλος με κείμενό του εκφράζει τη διαφωνία του για την εισήγηση των ειδικών περί προαιρετικής χορήγησης της 4ης δόσης στους άνω των 30 ετών.Σήμερα η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών αποφάσισε να ανοίξει την επόμενη Δευτέρα την πλατφόρμα εμβολιασμού για 4η δόση (δεύτερη αναμνηστική) και για όλους άνω των 30 ετών, εφόσον το επιθυμούν.ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΌπως αναφέρει ο καθηγητής του LSE, η σύσταση αυτή δεν συνοδεύεται από την αναγκαία επιστημονική τεκμηρίωση. ΕΛΛΑΔΑ  18/06/2022  21:52 Ηλίας Μόσιαλος: Οι δύο προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούν τα επικαιροποιημένα εμβόλια για τον κορωνοϊό ...

Δείτε επίσης

Εάν σκέφτεστε να προβείτε σε δεύτερο γάμο, στο άρθρο που ακολουθεί παραθέτουμε τους λόγους για τους οποίους είναι πιο επιτυχημένος από τον πρώτο.

newsbomb

Ένα απλό κόλπο είναι σε θέση να διατηρήσει το μαρούλι φρέσκο ​​στο ψυγείο για έως και 30 ημέρες, χωρίς να μαραθεί ή να μαυρίσει.

newsbomb

Σε ποια τσιμπήματα εντόμων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα

newsbomb

Λινού για έξαρση κορονοϊού: «Εκείνο που απασχολεί περισσότερο είναι οι αριθμοί περιστατικών ανά 100.000 κατοίκους, που είναι υπερβολικά υψηλοί» - Τι είπε για την 4η δόση.

flash

Ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, αλλά και την αυξητική πορεία των κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες.

megatv

Ο ημερήσιος αριθμός των νεκρών από την πανδημία αρχίζει να παίρνει και πάλι την ανιούσα και ενώ ακόμα δεν έχει κορυφωθεί το κύμα εξόδου για διακοπές.

news247

Πλεύρης: Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο ενός νέου εμβολίου, ανέφερε ότι οι εταιρείες αυτή τη στιγμή προσπαθούν για ένα μονοδοσικό εμβόλιο, για το οποίο επιθυμία είναι να έχει τα χαρακτηριστικά της κοινής γρίπης δηλαδή να γίνεται μία φορά το χρόνο.

flash