Καθηγητής Χρηστάκης για κορωνοϊό: Από το 2024 θα μιλάμε για τη μετά πανδημία εποχή -Έχουμε μπει στη 2η φάση

Έχουμε μπει ήδη στη δεύτερη φάση της πανδημίας του κορωνοϊού και πιθανότατα από το 2024 θα μιλάμε για τη μετά πανδημία εποχή, υποστήριξε ο Νικόλας Χρηστάκης.Επίσης, ο Έλληνας καθηγητής δεν απέκλεισε το μικρό, αλλά υπαρκτό ενδεχόμενο μια νέας επικίνδυνης παραλλαγής του κορωνοϊού, «που θα μας γυρίσει πίσω, στην αρχή».ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΟ καθηγητής Sterling Κοινωνικών και Φυσικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Yale, σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους στο πλαίσιο του συνεδρίου Nostos Health που οργάνωσε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, είπε πως η πρώτη περίοδος της πανδημίας είναι ήδη παρελθόν, καθώς ήταν η φάση της διασποράς του ιού και ...

Δείτε επίσης

Εάν σκέφτεστε να προβείτε σε δεύτερο γάμο, στο άρθρο που ακολουθεί παραθέτουμε τους λόγους για τους οποίους είναι πιο επιτυχημένος από τον πρώτο.

newsbomb

Ένα απλό κόλπο είναι σε θέση να διατηρήσει το μαρούλι φρέσκο ​​στο ψυγείο για έως και 30 ημέρες, χωρίς να μαραθεί ή να μαυρίσει.

newsbomb

Σε ποια τσιμπήματα εντόμων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα

newsbomb

Λινού για έξαρση κορονοϊού: «Εκείνο που απασχολεί περισσότερο είναι οι αριθμοί περιστατικών ανά 100.000 κατοίκους, που είναι υπερβολικά υψηλοί» - Τι είπε για την 4η δόση.

flash

Ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, αλλά και την αυξητική πορεία των κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες.

megatv

Ο ημερήσιος αριθμός των νεκρών από την πανδημία αρχίζει να παίρνει και πάλι την ανιούσα και ενώ ακόμα δεν έχει κορυφωθεί το κύμα εξόδου για διακοπές.

news247

Πλεύρης: Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο ενός νέου εμβολίου, ανέφερε ότι οι εταιρείες αυτή τη στιγμή προσπαθούν για ένα μονοδοσικό εμβόλιο, για το οποίο επιθυμία είναι να έχει τα χαρακτηριστικά της κοινής γρίπης δηλαδή να γίνεται μία φορά το χρόνο.

flash

Η εμφάνιση λοιμώξεων Covid-19 σε εμβολιασμένους αλλά και η επαναλοίμωξη ατόμων που έχουν προηγουμένως νοσήσει από Covid-19 θέτει προβληματισμούς σχετικά με την ικανότητα ανοσολογικής διαφυγής των νέων υποστελεχών του Όμικρον SARS-CoV-2.

naftemporiki