Γιατί τα κρύα πόδια διαταράσσουν τον ύπνο σας

Μπορεί να ακούγεται σαν εφιάλτης, αλλά το να φοράτε κάλτσες όταν κοιμάστε, αποτελεί το «κλειδί» του καλού ύπνου. Οι κάλτσες μπορούν να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε πιο γρήγορα και πιο βαθιά.Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr ...

Δείτε επίσης

Πώς θα σας φαινόταν αν σας έλεγαν ότι ο γάμος επηρεάζει θετικά τα μέσα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σε όσες και όσους διατρέχουν κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2;

real

Ο καρκίνος του μαστού εξακολουθεί να αποτελεί σημαντική αιτία νοσηρότητας και θνητότητας του γυναικείου πληθυσμού.

real

Το σύνδρομο Sjogren (Σγίογκρεν) είναι ένα από τα πιο κοινά αυτοάνοσα νοσήματα. Προσβάλλει κυρίως τους αδένες που διατηρούν την υγρασία των βλεννογόνων και των ιστών στο ανθρώπινο σώμα, ενώ μπορεί να συνυπάρχει και με άλλα αυτοάνοσα.

real

Ο γνωστός μουσικός επανήλθε και πάλι στο προσκήνιο της μουσικής

protothema

Δείτε το story που δημοσίευσε στο Instagram ο παρουσιαστής

protothema

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το μήνα Μάιο (2023) στην www.fmh.gr πραγματοποιήσαμε νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας με 299.000 μοναδικούς επισκέπτες.

fmh

Το 10% του πληθυσμού στη Βρετανία νοσεί από αυτοάνοσες παθήσεις, ποσοστό που σημειώνει αύξηση κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, σύμφωνα με έρευνα, που παρουσιάστηκε στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας Ρευματολογικών Ενώσεων (EULAR) στο Μιλάνο.

real

Το ένα τρίτο των ενηλίκων στις ΗΠΑ με διαβήτη τύπου 2 μπορεί να έχει καρδιαγγειακή νόσο χωρίς συμπτώματα ή που δεν έχει εντοπιστεί, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο ανοιχτής πρόσβασης περιοδικό της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας 'Journal of the American Heart Association'.

real