Εμβολιασμός στην Ελλάδα: Οι νέοι έβαλαν τα... γυαλιά στους γονείς τους -Τι δείχνουν οι χάρτες του ECDC

Οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα – όπως και στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ενωση – προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, ωστόσο από τα στοιχεία του ECDC (European Centre for Disease Prevention and Control) προκύπτουν ενδιαφέροντα στοιχεία για την συμπεριφορά των ηλικιακών ομάδων έναντι του εμβολίου. Οπως ανακοίνωσε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν η ΕΕ μόλις έσπασε το φράγμα των 150 εκατ. εμβολιασμών, με το 25% να έχει ήδη λάβει την πρώτη δόση. Η πρόεδρος της Κομισιόν, διαβεβαίωσε παράλληλα ότι θα υπάρχουν αρκετές δόσεις ως τον Ιούλιο προκειμένου να εμβολιαστεί το 70% των ενηλίκων. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Στους ...

Δείτε επίσης

Εσύ ακόμα το παλεύεις με την οδοντόκρεμα;

newsbomb

«Το επόμενο διάστημα θα μας απασχολήσουν οι μεταλλάξεις»

athensvoice

Συνολικά 66 κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν τις τελευταίες μέρες μεταξύ των περίπου 6.000 αιτούντων άσυλο που διαμένουν στον καταυλισμό του προσωρινού ΚΥΤ στον Καρά Τεπέ.

skai

119 ελληνικοί φορείς συστρατεύονται για την εξάλειψή του

pronews

Μειώνεται η αποτελεσματικότητα των εμβολίων;- Tι δείχνουν οι νεότερες μελέτες

athensvoice

Η πανδημία CΟVID-19 έχει αδιαμφισβήτητα εκτεταμένες επιπτώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο και ο ιός SARS-CoV-2 συνεχίζει να μεταδίδεται και να εξαπλώνεται. Θεραπείες που βασίζονται στην χορήγηση ενός μονοκλωνικού αντισώματος ή συνδυασμών μονοκλωνικών αντισωμάτων έναντι πρωτεϊνών του ιού έχουν λάβει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, ενώ περισσότερες θεραπείες βρίσκονται υπό ανάπτυξη.

skai