«Σασμός» στον ΣΥΡΙΖΑ - Πώς επέστρεψε ο Πολάκης στα ψηφοδέλτια - zarpanews.gr

Επανέρχεται κι επισήμως στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιος στα Χανιά ο Παύλος Πολάκης μετά από απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Για την επιστροφή του Κρητικού πολιτικού συνεκτιμήθηκε η αυτοκριτική του και η δέσμευσή του σύμφωνα με την οποία η δημόσια στάση του θα κινείται εντός των ορίων των συλλογικών αποφάσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Η σχετική απόφασή αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ομόφωνη και σε αυτή επισημαίνεται πως δεν θα υπάρξει «καμία αλλαγή στις αποφάσεις που έλαβε στη προηγούμενη συνέδριασή της και έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, αναφορικά με την εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή για τα ψηφοδέλτια του κόμματος». Σε εκείνη την απόφαση ...

Δείτε επίσης

Νέες βασεις στην ανάπτυξη του Αποκόρωνα βάζουν τα τοπικά χωρικά σχέδια που θα εκπονηθούν για την περιοχη μέσω του προγράμματος "Δοξιάδης"

zarpanews

Διαδήλωση θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Ενιαίος Φοιτητικός Σύλλογος του Πολυτεχνείου Κρήτης, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις για το δυστύχημα των Τεμπών.

zarpanews

Σε ισόβια φυλάκιση καταδίκασε το Μονομελές Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου, τον 67χρονο -σήμερα- Χανιώτη για τη δολοφονία του 76χρονου κρεοπώλη

zarpanews

Η δημοπρασία έγινε στο χώρο του Δημαρχείου Χανίων και προέκυψαν οι ανάδοχοι για την περίοδο Μάρτιος 2023 - Μάρτιος 2024..

zarpanews

Το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης ανακοινώνει ότι οι παραστάσεις στο πλαίσιο της νέας του δράσης Θεατρική Άνοιξη, θα δίνονται με ελεύθερη είσοδο για τους.

zarpanews

Ένας άνδρας συνελήφθη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, ως υπαίτιος για πυρκαγιά που προκλήθηκε στο χωριό Ξηροκάμπι του Δήμου Πλατανιά

zarpanews

Τα παράπονά τους για την έλλειψη πλήρους φωτισμού σε δρόμους των Χανίων εκφράζουν μέσα από σελίδα στο διαδίκτυο, πολίτες των Χανίων.

zarpanews

Χωρίς νερό θα μείνουν σήμερα τα Κουνουπιδιανά και οι γύρω περιοχές, λόγω έκτακτης βλάβης που παρουσιάστηκε στον αγωγό ύδρευσης. Το νερό θα επανέλθει μετά.

zarpanews