Ο Φεβρουάριος έφτασε... Θα διεκδικήσει τον δήμο Χανίων ο Μαλανδράκης; | Video - zarpanews.gr

Για το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τη δημαρχία στον δήμο Χανίων ρωτήθηκε την Παρασκευή ο δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, στο περιθώριο εκδήλωσης της ΔΕΥΑΒΑ και μια που ο ίδιος όλο το προηγούμενο διάστημα παρέπεμπε σε μήνα Φεβρουάριο για την ανακοίνωση των προθέσεών του. Ωστόσο, ο κ. Μαλανδράκης ούτε και τώρα άνοιξε τα χαρτιά του, σημειώνοντας με νόημα πως «ο Φεβρουάριος έχει 28 μέρες»… “Έχω γίνει αποδέκτης – δεν είναι ψέμα αυτό – παραινέσεων και προτροπών από πάρα πολλούς ανθρώπους, για λόγους που ο καθένας εκθέτει, να υπάρξει ενδιαφέρον για τον όμορο δήμο. Από εκεί και πέρα, το έχω ξαναπεί ότι θα κάνω συζήτηση ...

Δείτε επίσης

Νέες βασεις στην ανάπτυξη του Αποκόρωνα βάζουν τα τοπικά χωρικά σχέδια που θα εκπονηθούν για την περιοχη μέσω του προγράμματος "Δοξιάδης"

zarpanews

Σε ισόβια φυλάκιση καταδίκασε το Μονομελές Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου, τον 67χρονο -σήμερα- Χανιώτη για τη δολοφονία του 76χρονου κρεοπώλη

zarpanews

Η δημοπρασία έγινε στο χώρο του Δημαρχείου Χανίων και προέκυψαν οι ανάδοχοι για την περίοδο Μάρτιος 2023 - Μάρτιος 2024..

zarpanews

Διαδήλωση θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Ενιαίος Φοιτητικός Σύλλογος του Πολυτεχνείου Κρήτης, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις για το δυστύχημα των Τεμπών.

zarpanews

Το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης ανακοινώνει ότι οι παραστάσεις στο πλαίσιο της νέας του δράσης Θεατρική Άνοιξη, θα δίνονται με ελεύθερη είσοδο για τους.

zarpanews

Χωρίς νερό θα μείνουν σήμερα τα Κουνουπιδιανά και οι γύρω περιοχές, λόγω έκτακτης βλάβης που παρουσιάστηκε στον αγωγό ύδρευσης. Το νερό θα επανέλθει μετά.

zarpanews

Όλα τα θέματα / άρθρα που θα βρείτε στις σελίδες του zarpanews.gr είναι ενυπόγραφα.Όταν το zarpanews.gr χρησιμοποιεί θέματα που έχουν δημοσιευτεί σε άλλους ιστότοπους ή έντυπα μέσα, αναφέρει πάντα την πηγή τους.

zarpanews

Τα παράπονά τους για την έλλειψη πλήρους φωτισμού σε δρόμους των Χανίων εκφράζουν μέσα από σελίδα στο διαδίκτυο, πολίτες των Χανίων.

zarpanews