Με δύναμη από τον Αποκόρωνα: "Καθαρή νίκη" του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές | Video+Photos - zarpanews.gr

Ο στόχος στις επερχόμενες εκλογές είναι μια “καθαρή νίκη” του ΣΥΡΙΖΑ και ο σχηματισμός μιας προοδευτικής κυβέρνησης Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Αποκορώνου. Στην εκδήλωση παρόντες ήταν μέλη και φίλοι του κόμματος, ενω παρευρέθηκαν και ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, και οι πρώην Βουλευτές Γιώργος Σταθάκης και Βαλια Βαγιωνάκη, ενώ το παρόν έδωσε επίσης και ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης. Παράλληλα, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, απήυθυναν χαιρετισμό και πραγματοποίησαν ομιλίες προς τα μέλη τους. Συγκεκριμένα ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης, επισήμανε πως “ζούμε τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας ...

Δείτε επίσης

Νέες βασεις στην ανάπτυξη του Αποκόρωνα βάζουν τα τοπικά χωρικά σχέδια που θα εκπονηθούν για την περιοχη μέσω του προγράμματος "Δοξιάδης"

zarpanews

Σε ισόβια φυλάκιση καταδίκασε το Μονομελές Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου, τον 67χρονο -σήμερα- Χανιώτη για τη δολοφονία του 76χρονου κρεοπώλη

zarpanews

Η δημοπρασία έγινε στο χώρο του Δημαρχείου Χανίων και προέκυψαν οι ανάδοχοι για την περίοδο Μάρτιος 2023 - Μάρτιος 2024..

zarpanews

Διαδήλωση θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Ενιαίος Φοιτητικός Σύλλογος του Πολυτεχνείου Κρήτης, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις για το δυστύχημα των Τεμπών.

zarpanews

Το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης ανακοινώνει ότι οι παραστάσεις στο πλαίσιο της νέας του δράσης Θεατρική Άνοιξη, θα δίνονται με ελεύθερη είσοδο για τους.

zarpanews

Χωρίς νερό θα μείνουν σήμερα τα Κουνουπιδιανά και οι γύρω περιοχές, λόγω έκτακτης βλάβης που παρουσιάστηκε στον αγωγό ύδρευσης. Το νερό θα επανέλθει μετά.

zarpanews

Όλα τα θέματα / άρθρα που θα βρείτε στις σελίδες του zarpanews.gr είναι ενυπόγραφα.Όταν το zarpanews.gr χρησιμοποιεί θέματα που έχουν δημοσιευτεί σε άλλους ιστότοπους ή έντυπα μέσα, αναφέρει πάντα την πηγή τους.

zarpanews

Τα παράπονά τους για την έλλειψη πλήρους φωτισμού σε δρόμους των Χανίων εκφράζουν μέσα από σελίδα στο διαδίκτυο, πολίτες των Χανίων.

zarpanews