Χανιά | Πρωτιά και το 2022 για τον ΓΣ «Ελ. Βενιζέλο» - Βραβεύτηκαν πάνω από 60 αθλητές και προπονητές | Video + Photos - zarpanews.gr

Συγκίνηση, περηφάνεια και θαυμασμός. Αυτές οι λέξεις χαρακτηρίζουν την τελετή βράβευσης των αθλητών, αθλητριών και προπονητών του «Ελ. Βενιζέλος». Ο γυμναστικός σύλλογος τίμησε όλα τα πρόσωπα που κατάφεραν να φέρουν τις καλύτερες αγωνιστικές επιτυχίες του 2022, αλλά και όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή. Η εκδήλωσε έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων το βράδυ του Σαββάτου, με την παρουσία μικρών και μεγάλων. «Ο σύλλογος “Ελ. Βενιζέλος” και φέτος ήταν πρώτος στην Ελλάδα! Ένα επαρχιακό σωματείο βρίσκεται πρώτο από τότε που ιδρύθηκε ο κλασικός αθλητισμός. Μας δίνεται, λοιπόν, η ευκαιρία να τιμήσουμε τα παιδιά και τους προπονητές. Βραβεύουμε γύρω στους 60 αθλητές, μικρούς και ...

Δείτε επίσης

Νέες βασεις στην ανάπτυξη του Αποκόρωνα βάζουν τα τοπικά χωρικά σχέδια που θα εκπονηθούν για την περιοχη μέσω του προγράμματος "Δοξιάδης"

zarpanews

Διαδήλωση θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Ενιαίος Φοιτητικός Σύλλογος του Πολυτεχνείου Κρήτης, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις για το δυστύχημα των Τεμπών.

zarpanews

Σε ισόβια φυλάκιση καταδίκασε το Μονομελές Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου, τον 67χρονο -σήμερα- Χανιώτη για τη δολοφονία του 76χρονου κρεοπώλη

zarpanews

Η δημοπρασία έγινε στο χώρο του Δημαρχείου Χανίων και προέκυψαν οι ανάδοχοι για την περίοδο Μάρτιος 2023 - Μάρτιος 2024..

zarpanews

Το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης ανακοινώνει ότι οι παραστάσεις στο πλαίσιο της νέας του δράσης Θεατρική Άνοιξη, θα δίνονται με ελεύθερη είσοδο για τους.

zarpanews

Ένας άνδρας συνελήφθη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, ως υπαίτιος για πυρκαγιά που προκλήθηκε στο χωριό Ξηροκάμπι του Δήμου Πλατανιά

zarpanews

Τα παράπονά τους για την έλλειψη πλήρους φωτισμού σε δρόμους των Χανίων εκφράζουν μέσα από σελίδα στο διαδίκτυο, πολίτες των Χανίων.

zarpanews

Χωρίς νερό θα μείνουν σήμερα τα Κουνουπιδιανά και οι γύρω περιοχές, λόγω έκτακτης βλάβης που παρουσιάστηκε στον αγωγό ύδρευσης. Το νερό θα επανέλθει μετά.

zarpanews