Εκτός διδασκαλίας τα πιτσιρίκια της Γαύδου - "Καμία δέσμευση του Μητσοτάκη δεν έχει υλοποιηθεί" - zarpanews.gr

Παραμένουν εκτός της εκπαιδευτικής διδασκαλίας οι δύο από τους συνολικά τέσσερις μαθητές, που ζουν με τις οικογένειές τους στην ακριτική Γαύδο. Σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα των παιδιών: “Παρά τη ρητή δέσμευση του Πρωθυπουργού στις αρχές Ιανουαρίου στο μικρό νησί, ότι θα υπάρξει άμεση λύση στη συνέχεια των σπουδών τους στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, μέσω τηλεκπαίδευσης, μέχρι σήμερα καμιά από τις δεσμεύσεις δεν έχει υλοποιηθεί”. Ο Νίκος και η Κέλλυ, τα δύο αδερφάκια, που θα έπρεπε να παρακολουθούν την Α’ τάξη του Γυμνασίου την τρέχουσα σχολική χρονιά, παραμένουν χωρίς πρόσβαση στην εκπαίδευση. Μιλώντας στην ΕΡΤ Χανίων, η μητέρα των παιδιών κ. Έφη Γεωργακά, αναφέρθηκε ...

Δείτε επίσης

Διαδήλωση θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Ενιαίος Φοιτητικός Σύλλογος του Πολυτεχνείου Κρήτης, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις για το δυστύχημα των Τεμπών.

zarpanews

Νέες βασεις στην ανάπτυξη του Αποκόρωνα βάζουν τα τοπικά χωρικά σχέδια που θα εκπονηθούν για την περιοχη μέσω του προγράμματος "Δοξιάδης"

zarpanews

Σε ισόβια φυλάκιση καταδίκασε το Μονομελές Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου, τον 67χρονο -σήμερα- Χανιώτη για τη δολοφονία του 76χρονου κρεοπώλη

zarpanews

Η δημοπρασία έγινε στο χώρο του Δημαρχείου Χανίων και προέκυψαν οι ανάδοχοι για την περίοδο Μάρτιος 2023 - Μάρτιος 2024..

zarpanews

Το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης ανακοινώνει ότι οι παραστάσεις στο πλαίσιο της νέας του δράσης Θεατρική Άνοιξη, θα δίνονται με ελεύθερη είσοδο για τους.

zarpanews

Χωρίς νερό θα μείνουν σήμερα τα Κουνουπιδιανά και οι γύρω περιοχές, λόγω έκτακτης βλάβης που παρουσιάστηκε στον αγωγό ύδρευσης. Το νερό θα επανέλθει μετά.

zarpanews

Ένας άνδρας συνελήφθη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, ως υπαίτιος για πυρκαγιά που προκλήθηκε στο χωριό Ξηροκάμπι του Δήμου Πλατανιά

zarpanews

Όλα τα θέματα / άρθρα που θα βρείτε στις σελίδες του zarpanews.gr είναι ενυπόγραφα.Όταν το zarpanews.gr χρησιμοποιεί θέματα που έχουν δημοσιευτεί σε άλλους ιστότοπους ή έντυπα μέσα, αναφέρει πάντα την πηγή τους.

zarpanews