Γενέθλια για τον Kalle Rovanpera και πρώτη θέση στο 2ο σκέλος του WRC Repco Rally New Zealand

Του Περικλή Χαλάτση

Ο μικρός Φινλανδός συνηθίζει πριν ξεκινήσει την αγωνιστική του ημέρα να πίνει ένα δυνατό καφέ. Και πριν από κάθε ειδική διαδρομή- θα τον έχετε παρατηρήσει- κάνει κάποιες γρήγορες κινήσεις στα χέρια του για να ζεστάνει τους καρπούς του.
Μετά από μερικούς αγώνες συμπεριλαμβανομένου και του EKO Rally Acropolis που έδειχνε μουδιασμένος, ο μικρός «ξύπνησε» . Σήμερα έχει γενέθλια. Σήμερα κλείνει τα 22 και μπαίνει στα 23 του χρόνια.

Γεννήθηκε την 1 Οκτωβρίου 2000. Το πιο όμορφο δώρο για τα γενέθλιά του, του το έκανε ο καιρός. Στη Νέα Ζηλανδία βρέχει ασταμάτητα και οι ειδικές διαδρομές έχουν μετατραπεί σε πίστες πατινάζ. ...

Δείτε επίσης

Σύμφωνα με τον ιαπωνικό θρύλο μια γυναίκα ντυμένη στα λευκά 'επισκέπτεται' όσους τολμήσουν να περάσουν μέσα από το τούνελ.

caranddriver

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ αποκάλψε το καλεντάρι του για το 2023, φανερώνοντας και την ημερομηνία διεξαγωγής του εθνικού μας αγώνα.

caranddriver

Toyota και Hyundai ανακοίνωσαν τις συνθέσεις τους για την επόμενη σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

caranddriver

Η M-Sport ανακοίνωσε την πρόωρη λύση της συνεργασίας της με τον Craig Breen, μετά από ένα χρόνο στην ομάδα.

caranddriver

Η βροχή έφερε τα πάνω κάτω στο Ράλλυ Ιαπωνίας, με τον Thierry Neuville να κερδίζει και τον Elfyn Evans να πέφτει στη γενική κατάταξη εξαιτίας κλαταρίσματος.

caranddriver

Ο Thierry Neuville πέρασε ξανά πρώτος στη γενική κατάταξη, αυτή τη φορά με μικρή διαφορά από τον δεύτερο, Elfyn Evans.

caranddriver

Ο Elfyn Evans εξακολουθεί να ηγείται του Ράλλυ Ιαπωνίας μετά και την SS10, την ώρα που ο Kalle Rovanpera έπεσε εκτός βάθρου και σταμάτησε στην απλή διαδρομή.

caranddriver

To Ράλλυ της Ιαπωνίας επανήλθε στο WRC μετά από απουσία 10 ετών. Η πρώτη ημέρα επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις στους αγωνιζόμενους ενώ η οργανωτική επιτροπή του... Toyota Yaris Έβανς εγκαταλείψεις εκπλήξεις Rally Japan

zougla