Παρακολουθήστε live τη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση μομφής

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση διασταυρώνουν τα ξίφη τουςΣυνεχίζεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά της κυβέρνησης, εξαπολύοντας «πυρά» κατά της Νέας Δημοκρατίας για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία «Ελπίδα».Η συζήτηση αναμένεται να ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής με τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας. Αύριο αναμένονται και οι τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών, οπότε και αναμένεται η κορύφωση της «μάχης».Μετά από μια ημέρα έντασης με αφορμή την παρουσία του προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, στο Κοινοβούλιο κατά τη συζήτηση για την πρόταση μομφής, κυβέρνηση και αντιπολίτευση διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους.Δείτε live Γράψτε ...

Δείτε επίσης

Τι αναφέρει η τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή για τις συντάξεις.

in.gr

Εφόσον, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, έγινε εισαγωγή 65 με 70 χιλιάδων αρνιών, πώς όλοι οι έμποροι πούλησαν ελληνικό αρνί;

agrocapital

Το 2% της ενίσχυσης των ζωοτροφών μοιάζει με σταγόνα στον ωκεανό της ακρίβειας.

agrocapital

Ο Θεσσαλός πολιτικός στην ερώτησή του επισημαίνει ότι «ένας από τους κλάδους της οικονομίας που επλήγη σε πολύ μεγάλο βαθμό, κατά την διάρκεια της δοκιμασίας της πανδημίας, είναι, αναμφίβολα, αυτός της εστίασης.

agrocapital

Κραυγή αγωνίας για το μέλλον της αγροτικής παραγωγής και τις ανησυχίες τους για το κύμα ακρίβειας διατυπώνουν παραγωγοί θερμοκηπιακών και κηπευτικών.

agrocapital

Ζητούν οι ως άνω την ίδρυση της ειδικότητας «Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας» στην Ελασσόνα, σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο ίδρυσης Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ).

agrocapital