Φλώρος: «Η καρδιά μου ανήκει στον ΠΑΟΚ, πετύχαμε ένα μικρό θαύμα»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Τάκης Φλώρος, μίλησε μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, τονίζοντας πως η καρδιά του ανήκει στον Δικέφαλο και ήθελε πολύ αυτόν τον τίτλο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κύριο Αμοιρίδη που από τότε που ανέλαβε έχει ανεβάσει επίπεδο το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: Για την κατάκτηση του τίτλου: «Τουμπιώτης είμαι έπαιξα στον ΠΑΟΚ 6-7 χρόνια, άλλα τόσα προπονητής, η καρδιά μου είναι εκεί, ήταν πολύ σημαντικό για μένα να πάρουμε αυτό το τρόπαιο». Για το πόσο δύσκολο ήταν να φτάσουν στην κατάκτηση: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα χωρίς παράδοση στο ...

Δείτε επίσης

Ο Κώστας Αμοιρίδης στηρίζει τα τελευταία χρόνια το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ και μίλησε για την πρόσφατη επιτυχία της ομάδας γυναικών που κατέκτησε το Κύπελλο, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Ιβάν Σαββίδη.

sdna

Η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Ευαγγελία Μερτέκη στάθηκε σε δηλώσεις της, στη σημαντική προσπάθεια των αθλητριών του Δικεφάλου για την κατάκτηση του Κυπέλλου γυναικών στο βόλεϊ, αλλά και στη συμβολή του Τάκη Φλώρου.

sdna

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας συνεχάρη την ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και τόνισε ότι η Θεσσαλονίκη χρειάζεται τέτοιες επιτυχίες.

sdna

Ο ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ σήκωσε την πρώτη κούπα στην ιστορία της, με τις αθλήτριες του Δικεφάλου να πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση του τροπαίου.

sdna

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο γυναικών στην ιστορία του, σκορπίζοντας χαμόγελα στις παίκτριες της ομάδας, με την Όλγα Βεργίδου να τονίζει ότι ήταν μια δικαίωση για την προσπάθειά τους.

sdna

Η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Ευαγγελία Μερτέκη τόνισε ότι η χρονιά ήταν ονειρική με την κατάκτηση του τροπαίου.

sdna

Αντιμέτωπος με τον Α.Ο. Θήρας (16/04, 20.00), ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει για πρώτη φορά το Κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών, με τη Μίλιτσα Κούμπουρα να δηλώνει ότι η ομάδα πρέπει να είναι σε εγρήγορση για να πάρει τη νίκη.

sdna

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον τελικό με τον Α.Ο. Θήρας, για το Κύπελλο γυναικών, με τον τεχνικό της ομάδας Τάκη Φλώρο να δίνει έμφαση στο τακτικό κομμάτι.

sdna