Μετρό Θεσσαλονίκης: Ανοιχτός για το κοινό ο σταθμός “Παπάφη” – Εντυπωσιασμένος ο κόσμος – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Το Μετρό Θεσσαλονίκης επιτέλους άνοιξε για μια πρώτη γεύση στους κατοίκους της πόλης, που από το πρωί του Σαββάτου σπεύδουν μαζικά.Ο σταθμός Παπάφη γέμισε, με πολλούς να μπαίνουν στους ακινητοποιημένους συρμούς και άλλους να κάνουν βόλτες στα 3 επίπεδα. Οι περισσότεροι έδειχναν εντυπωσιασμένοι. Ακόμα όμως το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί και έτσι δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα δρομολόγια. Όταν αυτό συμβεί, μέσα στην επόμενη χρονιά σύμφωνα με εκτιμήσεις, το κυκλοφοριακό στο κέντρο της πόλης, αναμένεται να βελτιωθεί θεαματικά.Και αυτό διότι οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν σήμερα τον εν λόγω σταθμό, στο πλαίσιο του Open House Θεσσαλονίκης και να ...

Δείτε επίσης

Συμπληρώνονται σήμερα έντεκα χρόνια από την κοίμηση του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος αδιαμφισβήτητα έμεινε στην ιστορία γιατί τόλμησε, όχι μόνο να ασχοληθεί με μεγάλα κοινωνικά θέματα, επιδεικνύοντας σπουδαίο κοινωνικό έργο σε διάφορους τομείς, αλλά και γιατί τόλμησε να μιλήσει τη γλώσσα των νέων.

dogma

Για πολιτικοποίηση της δίωξης του έκανε λόγο ο συνήγορος του Κωνσταντίνος Γώγος. Το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει.

dikastiko

Το βίντεο ξεκινά με την ενθρόνισή του, τότε που ο ίδιος μίλαγε «για την Ελλάδα όπου βρίσκεται η καρδιά της Ευρώπης και χωρίς Ελλάδα δε νοείται Ευρώπη» και πλήθος κόσμου με ομπρέλες στα χέρια είχε κατακλύσει το εξωτερικό του ναού, αγνοώντας τη βροχή.

dogma

«Αν τον είχα απέναντί μου θα τον είχα σκοτώσει και θα ήμουν δίκαια μέσα», δηλώνει από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται.

dikastiko

Με ποιο τρόπο τιμούμε τους Αγίους που φέρουμε τα ονόματά τους; (Βίντεο)

dogma

«Δεν είμαι εγώ αυτός που φαίνεται στο βίντεο, οδηγώ εγώ. Αυτό έχει γίνει μοντάζ», υποστηρίζει ο οδηγός.

dikastiko

Tο 2022 έκλεισε με το θλιβερό ρεκόρ των 56 νεκρών από τροχαία στην Κρήτη.

dikastiko

«Αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να συμβαίνουν σε καμία των περιπτώσεων. Να μπαίνει μαθητής Τετάρτης Δημοτικού για να περάσει τον ποταμό. Θα ζητήσω ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου. Είναι απαράδεκτες καταστάσεις», ανέφερε ο δήμαρχος Θέρμου.

dikastiko