Προσοχή: Απίστευτη απάτη με ψεύτικα email - Τι πρέπει να κάνετε

Οι απατεώνες χρησιμοποιούν ονόματα οργανισμών και υπηρεσιών, όπως το gov.gr, ή και από τράπεζες προκειμένου να εξαπατήσουν τα θύματά τους, και με τη σειρά τους εκείνοι να πέσουν στην παγίδα.Απατεώνες προσπαθούν μέσω ψεύτικων email από οργανισμούς και τράπεζες να αποσπάσουν χρήματα από πολίτες, μέσω της κλοπής προσωπικών κωδικών τους.Συχνές είναι πλέον οι απάτες σε πολίτες από απατεώνες που προσπαθούν να αποσπάσουν τους τραπεζικούς κωδικούς τους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Προσποιούνταν ότι έχει λευχαιμία και «έφαγε» 37.000 δολάρια – Την ξεσκέπασαν TikTokers Οι απατεώνες χρησιμοποιούν ονόματα οργανισμών και υπηρεσιών, όπως το gov.gr, ή και από τράπεζες προκειμένου να εξαπατήσουν τα θύματά τους, ...

Δείτε επίσης

Μετά τα περιστατικά από επιθέσεις σκύλων στον Αλμυρό Βόλου, άγνωστοι τοποθετούν φόλες στους δρόμους προκειμένου να τα σκοτώσουν.

in.gr

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου της Ρόδου, Χάρης Μπαρός έκανε λόγο για πολλά προβλήματα σε όλα τα τμήματα, με κυρίαρχο αυτό της έλλειψης προσωπικού. «Έχουμε ελλείψεις σε 200 οργανικές θέσεις σε νοσηλευτικό προσωπικού».

in.gr

«Το υπουργείο και η κυβέρνηση ακολουθεί μία “σφιχτή” πολιτική, το να μην “δώσω”», σχολίασε, ο Ανέστης Τσουκαράκης.

in.gr

Μία ανάσα πριν την 25η Μαρτίου και η αγορά άρχισε να ζεσταίνεται, με τον μπακαλιάρο να βρίσκεται στην πρώτη θέση στον πάγκο της αγοράς, αλλά και στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

in.gr

Βασικός άξονας της έρευνας, σύμφωνα με τον κ. Λυκουρέζο, θα πρέπει να είναι η σύμβαση 717 που αφορά στην τηλεδιοίηκηση και σηματοδότηση που θα έπρεπε κανονικά να έχει ολοκληρωθεί.

in.gr

Για άγνωστο λόγο νεαρές κοπέλες βρέθηκαν να χτυπιούνται στην παραλία της Θεσσαλονίκης

in.gr

Η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, μίλησαν στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την απόδοση ευθυνών στο δυστύχημα στα Τέμπη, για τις εκλογές, και τις υποψηφιότητες Πολάκη και Καραμανλή.

in.gr

Πτώση στην επίδοση ενός μαθητή μπορεί να συμβεί είτε ξαφνικά κατά την διάρκεια της σχολικής ζωής είτε να συμβεί κλιμακούμενα

in.gr