Με απόλυση κινδυνεύουν 19 καθαρίστριες του νοσοκομείου Κομοτηνής

Με απόλυση κινδυνεύουν οι καθαρίστριες στο νοσοκομείο της Κομοτηνής.Εργάζονται για χρόνια στο νοσοκομείο Κομοτηνής, με ανανεώσεις της σύμβασής τους. Πολλές φορές, εργάζονταν χωρίς άδειες ή ρεπό, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι μία υπάλληλος φθάνει να είναι υπεύθυνη για έως κι 8 τμήματα.Ο λόγος για τις 19 εργαζόμενες στον τομέα της καθαριότητας του νοσοκομείου που κινδυνεύουν με απόλυση, καθώς τα καθήκοντά τους θα αναλάβει εργολάβος.Όπως λένε στο MEGA, εργάζονται στο νοσοκομείο 13 με 22 χρόνια και κατά την δύσκολη περίοδο του κοροναϊού «έβαλαν πλάτη» και εργάζονταν μάλιστα με ελάχιστα ρεπό.«Μετά μπήκε ο εργολάβος…»Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε η κα. Αλεξάνδρα, που ...

Δείτε επίσης

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε φίλος του προπονητή από την Ηλιούπολη και είπε ότι η οικογένεια του είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

in.gr

Ο μοναδικός μαθητής στο σχολείο της περιοχής μιλάει για την παρέλαση που θα κάνει ενόψει της 25ης Μαρτίου.

in.gr

Δεν πίστευαν στα μάτια τους κάτοικοι στο Πολυδένδρι και στις Πέντε Βρύσες στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όταν είδαν τους λογαριασμούς του νερού.

in.gr

Μετά τα περιστατικά από επιθέσεις σκύλων στον Αλμυρό Βόλου, άγνωστοι τοποθετούν φόλες στους δρόμους προκειμένου να τα σκοτώσουν.

in.gr

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου της Ρόδου, Χάρης Μπαρός έκανε λόγο για πολλά προβλήματα σε όλα τα τμήματα, με κυρίαρχο αυτό της έλλειψης προσωπικού. «Έχουμε ελλείψεις σε 200 οργανικές θέσεις σε νοσηλευτικό προσωπικού».

in.gr

«Το υπουργείο και η κυβέρνηση ακολουθεί μία “σφιχτή” πολιτική, το να μην “δώσω”», σχολίασε, ο Ανέστης Τσουκαράκης.

in.gr

Μία ανάσα πριν την 25η Μαρτίου και η αγορά άρχισε να ζεσταίνεται, με τον μπακαλιάρο να βρίσκεται στην πρώτη θέση στον πάγκο της αγοράς, αλλά και στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

in.gr