Διακοπές το καλοκαίρι για τους Έλληνες με «αλυσίδες»: Μόνο οι εμβολιασμένοι ή με το αρνητικό τεστ ανά χείρας

Ότι ισχύει για τους τουρίστες θα ισχύσει και για τους Έλληνες το καλοκαίρι, δήλωσε ο Ν.΄Χαρδαλιάς αναφερόμενος σε δημοσίευμα του Reuters για επικείμενη άρση των μέτρων στην Ελλάδα, την επομένη εβδομάδα.  Τι ακριβώς όμως ισχύει για τους τουρίστες; Τα μέτρα συνίστανται στην επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή πιστοποιητικού αρνητικού τεστ, για είσοδο στη χώρα.Έτσι και κατ΄ αναλογίαν για  να πραγματοποιήσουν οι έλληνες τις φετινές διακοπές τους θα πρέπει να κυκλοφορών με ένα πιστοποιητικό συνέχεια στη χέρι.Ερωτηθείς αν θα έχουν αρθεί όλοι οι περιορισμοί μέχρι την λειτουργία του τουρισμού στις 14 Μαΐου ή θα ισχύουν τα μέτρα μόνο για τους κατοίκους της ...

Δείτε επίσης

T Lawrence-Simon did well on Food Network Canada’s “Great Chocolate Showdown,” and American audiences will soon get to see for themselves. We caught up with him to talk about all things travel.

bostonglobe

Με «πιστοποιητικό εμβολιασμού» οι τουρίστες στην Ελλάδα

pronews

When you’re not afraid to get dirty, mud season has so much to offer. Just ask Alex Carr, founder of Bethel Adventure Tours.

bostonglobe

Ελλάδα και Ισπανία απορροφούν το 70% του ιταλικού θερινού τουρισμού με προορισμό το εξωτερικό, λένε οι τουριστικοί πράκτορες, όπως γράφει η εφημερίδα Il Messaggero. Δεν είναι τυχαίο ότι και πέρυσι οι Ιταλοί παρά το ξέσπασμα της πανδημίας έβαλαν την Ελλάδα στην κορυφή των προτιμήσεών τους....

ereportaz

Οι Ιταλοί ξεκίνησαν τις κρατήσεις για το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πρώτα στοιχεία προτιμούν για τουρισμό Ελλάδα, Ισπανία και Κροατία.

iefimerida

Even with the trailers being so close together, AutoCamp takes glamping to a new level.

bostonglobe