Θεσσαλονίκη: Ξύπνησε και είδε το κινητό του να βγάζει καπνούς - Δείτε βίντεο

Καπνό άρχισε να βγάζει το κινητό ενός άνδρα στη Θεσσαλονίκη την ώρα που εκείνος κοιμόταν και η συσκευή ήταν δίπλα του αλλά δεν φόρτιζε.Όπως αναφέρει ο ίδιος, ενώ κοιμόταν με τη σύζυγό του, ξύπνησε από έναν περίεργο θόρυβο. Ήταν οι σπίθες που άκουγε. Αμέσως, με γρήγορα αντανακλαστικά, το πήρε και το πέταξε στο έδαφος, καταγράφοντας σε βίντεο τον καπνό που έβγαινε από το κινητό. } else { ...

Δείτε επίσης

Κορυφαίος μηχανικός της BMW τονίζει πως οι μπαταρίες ιόντων λιθίου έχουν φτάσει στα όριά τους, με τις στερεού τύπου να είναι πλέον στο επίκεντρο της εξέλιξης για τους Βαυαρούς.

caranddriver

Η vivo παρουσίασε επίσημα τον νέο δίκτυο τεχνολογίας απεικόνισης βίντεο, το οποίο εστιάζει σε τρεις νέες δυνατότητες προβολής, ενώ στηρίζεται σε δύο υποστηρικτικούς άξονες που διακρίνονται για την κοινή και ανεξάρτητη καινοτομία. Η vivo στοχεύει στην δημιουργία ενός ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος: στον ολοένα αναπτυσσόμενο τομέα απεικόνισης, στις κινητές συσκευές.

iefimerida

Η παροχή στους ανθρώπους ενός τρόπου μέτρησης των επιπέδων ενυδάτωσής τους με μη επεμβατικό και συνηθισμένο τρόπο μπορεί να τους εξοπλίσει με σημαντικές γνώσεις σχετικά με την κατάσταση ενυδάτωσής...

tromaktiko

Γιατί όμως κάποιος να θέλει να ‘χακάρει’ τη συσκευή βρεφικής ενδοεπικοινωνίας; Κάποιοι θέλουν απλώς να κάνουν πλάκα. ‘Αλλοι επιδιώκουν να κλέψουν προσωπικές πληροφορίες ή να επιβεβαιώσουν ότι το σπίτι είναι άδειο και να το διαρρήξουν.

flash

Καθώς η ηλεκτροκίνηση έχει αρχίσει να κάνει τα πρώτα της δηλαδή βήματα στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η Toyota διαλέγει ένα άλλο μονοπάτι για να επιταχύνει στις πίστες των μηδενικών ρύπων.

caranddriver

Έλον Μασκ: Η έρευνα έρχεται εν μέσω διαμαρτυριών από το προσωπικό της εταιρείας ότι δέχεται πιέσεις να επιταχυνθούν τα πειράματα και η ανάπτυξη του εγκεφαλικού εμφυτεύματος.

flash

Yπάρχουν πολλοί τρόποι για να συνδέσετε το smartphone σας στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας, ακόμα και χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις

protothema

Η Netcompany-Intrasoft, μέλος του Netcompany GroupA/S, ανακηρύχθηκε ανάδοχος για την ανάπτυξη, την συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη του κομβικού και πολυαναμενόμενου έργου για το Ευρωπαϊκό Πορτοφόλι Ψηφιακής Ταυτότητας (European Digital Identity Wallet).

iefimerida