Η Ford καινοτομεί με κυλινδρικούς αερόσακους που εμφανίζονται... εξ ουρανού (photos)

Η Ford προχώρησε στην κατοχύρωση πατέντας που θέλει την τοποθέτηση αερόσακων στην οροφή του οχήματος για επιπλέον προστασία. Δείτε πως λειτουργούν και πως συνδέονται με την αυτόνομη οδήγηση. Η Ford καινοτομεί και υιοθετεί μία πρωτοποριακή ιδέα, όσον αφορά στην καμπίνα των μελλοντικών της οχημάτων, η οποία θέλει τους αερόσακους να βρίσκονται στην οροφή τους. Η αίτηση για το πατεντάρισμα της εν λόγω ιδέας έγινε στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών των ΗΠΑ, στις 7 Απριλίου 2021, αλλά δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτωβρίου 2022. Σύμφωνα με τα σχέδια που βγήκαν στο φως, εμφανίζονται σημεία στα οποία εδράζονται οι αερόσακοι σε κυκλική μορφή, αν και η έννοια «αερόσακος» ...

Δείτε επίσης

Οι δύο τεχνολογικοί γίγαντες είναι μεγάλοι αντίπαλοι στην αγορά των έξυπνων κινητών από τη δεκαετία του 2000, όταν η Google παρουσίασε το λειτουργικό σύστημα Android

in.gr

Για αισχροκέρδεια κατηγορείται στη Γαλλία ένας influencer του οποίου τον λογαριασμό αποφάσισε χθες, Πέμπτη, να διαγράψει το Instagram.

flash

Η ραγδαία πρόοδος στις τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης (AI) υπόσχεται να φέρει μεγάλες αλλαγές στο Διαδίκτυο και την οικονομία, δημιουργεί όμως και τον κίνδυνο κατάχρησης.

in.gr

Η οικονομική στενότητα και η μείωση συνδρομητών αναγκάζουν την εταιρεία να πάρει μέτρα.

in.gr

Ferrari: Ο ήχος του κινητήρα των αυτοκινήτων της μάρκας είναι ένα ακόμη σήμα κατατεθέν της.

flash

Διευθυντικό στέλεχος της Pfizer φέρεται πως καταγράφεται να παραδέχεται πειράματα με μεταλλάξεις κορονοϊών στο πλαίσιο παραγωγής εμβολίων.

kosmodromio

Tο υπουργείο Δικαιοσύνης κατηγορεί τη Google για μονοπώλιο στην αγορά ψηφιακών διαφημίσεων.

in.gr

Κυκλοφορούν 26 Ιανουαρίου από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei

newsbomb