Γιατί το σημερινό doodle της Google είναι αφιερωμένο στην πίτσα

Είναι ικανό το Google Doodle να μας ανοίξει την όρεξη; Κι όμως είναι, αν σε αυτό πρωταγωνιστεί η αγαπημένη σε όλους, πίτσα και οι διάφορες παραλλαγές της. Μάλιστα η Google σήμερα φρόντισε να ετοιμάσει και ένα σχετικό παιχνίδι με βάση αυτήν και τα κομμάτια της. Για την ιστορία Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται, το σημερινό διαδραστικό Doodle γιορτάζει ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα στον κόσμο – την πίτσα! Σαν σήμερα το 2007, η τέχνη του Ναπολιτάνου «Pizzaiuolo» εγγράφηκε στον Αντιπροσωπευτικό Κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας της UNESCO. Αν και το ψωμί με διάφορες γαρνιτούρες καταναλωνόταν για αιώνες σε αρχαίους πολιτισμούς, από την ...

Δείτε επίσης

Όταν τα τεχνικά χαρακτηριστικά υπόσχονται αυτονομία 300, 400, 500 ή και ακόμα περισσότερων χιλιομέτρων για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, φαίνεται ότι ήρθε επιτέλους η ώρα για τα ταξίδια μηδενικών ρύπων. Ή, μήπως, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι;

caranddriver

Η φρεσκάδα και η καθαρότητα του αέρα επηρεάζουν άμεσα την ποιότητα της ζωής μας. Πως μπορεί η νανοτεχνολογία να βοηθά στον καθαρισμό του αέρα στο σπίτι και στο αυτοκίνητο μας.

caranddriver

Είναι το όνειρο κάθε μηχανικού αλλά και ο εφιάλτης σε ό,τι αφορά στην κατανάλωση καυσίμου (και λαδιού) και τους εκπεμπόμενους ρύπους. Ωστόσο, ο περιστροφικός κινητήρας είναι ο πιο αρμόζων για την κίνηση με καύση υδρογόνου.

caranddriver

Ανάλογα με τον τρόπο που διοχετεύεται η κίνηση σε όλους τους τροχούς, ξεχωρίζουν τα αμιγώς μηχανικά από τα ηλεκτρικά ελεγχόμενα συστήματα τετρακίνησης. Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των δύο τεχνολογιών και ποια τα πλεονεκτήματα σε κάθε περίπτωση.

caranddriver

Τα νούμερα ζαλίζουν – Πόσες ώρες μέσο όρο σπατάλησαν οι χρήστες στο κινητό τους τηλέφωνο – Τι δείχνει έκθεση «State of Mobile 2022» από την «App Annie».

newsbomb

Τι έκανε το ανδροειδές Ameca που φέρνει το μέλλον;

pronews