«Γέφυρα Ζωής»: Ο Χρήστος Αποστόλου μιλά για το πρώτο ελληνικό app που αποτρέπει την αυτοκτονία

Συνέντευξη: Κλεωνάντα Χρουμπ

Ο Χρήστος Αποστόλου, είναι ένας πολύ φιλόδοξος προγραμματιστής, που μίλησε στο zougla.gr για την πρωτοπόρα εφαρμογή του, που διατίθεται δωρεάν στο ευρύ κοινό, με την οποία μπορεί κανείς να βοηθηθεί ή να βοηθήσει κάποιον με αυτοκτονικές τάσεις και σκέψεις.

Ο Χρήστος μπορεί να είναι 25 ετών, έχει ήδη όμως καταφέρει να δημιουργήσει 6 εφαρμογές ιδιαίτερα καινοτόμες για τα ελληνικά δεδομένα. Κάποιες από αυτές έχουν ως στόχο την στήριξη και την βοήθεια ευάλωτων -και όχι μόνο- ατόμων, που βρίσκονται σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης, ενώ οι άλλες αποσκοπούν στην ενίσχυση και την καλλιέργεια της οικολογικής συνείδησης στον πολίτη. 

Πρόσφατα δημιούργησε την πρώτη ελληνική δωρεάν ...

Δείτε επίσης

Η εταιρεία κυβερνοασφάλειας Bitdefender δημοσίευσε μια νέα λίστα με 35 κακόβουλες εφαρμογές για το κινητό.

iefimerida

Η εταιρεία κυβερνοασφαλείας Bitdefender δημοσίευσε μια νέα λίστα με 35 κακόβουλες εφαρμογές για το κινητό.

iefimerida

Η εταιρεία κυβερνοασφαλείας Bitdefender δημοσίευσε μια νέα λίστα με 35 κακόβουλες εφαρμογές για το κινητό.

iefimerida

Νέες ψηφιακές εφαρμογές και εργαλεία που συμβάλλουν σημαντικά στη σωστή ενημέρωση των κατοίκων και των τουριστών σχετικά με τη γεωλογική ιστορία του ηφαιστείου της Σαντορίνης.

iefimerida

Το νέο πακέτο του Netflix που υποστηρίζεται από διαφημίσεις θα παρέχει μια φθηνότερη εναλλακτική λύση στους πελάτες της εταιρείας

newsbomb

Η Βρετανία δήλωσε σήμερα πως μέχρι το 2025 θέλει να υπάρχουν στους βρετανικούς δρόμους πολλά αυτοκίνητα αυτόνομης οδήγησης και ανακοίνωσε σχέδια για νέους νόμους και χρηματοδότηση 100 εκατ. στερλινών.

real

Η νέα παρατήρηση πέτυχε ανάλυση τρεις φορές καλύτερη του Hubble και ελαφρώς καλύτερη του νέου μεγάλου διαστημικού τηλεσκοπίου James Webb

protothema

Μπορεί να επιτρέψει σε χάκερ να πάρουν τον έλεγχο ο έλεγχος πολλών μοντέλων - Σύσταση για ενημερώσεις λογισμικού.

newsbomb