Φοβάσαι ότι σε απατάει ο σύντροφος σου; Η τεχνολογία σου δίνει λύση!

Αν έχεις αμφιβολίες ότι σε απατάει ο σύντροφος σου, τότε έχουμε ένα microcip που είναι εκεί για να σου ανοίξει τα μάτια. Πλέον η τεχνολογία φαίνεται πως έχει λύσεις ακόμα και σε αυτό το πρόβλημα. Αργεί στο γυμναστήριο, στη δουλειά, στη βόλτα με τους φίλους του και σε ζώνουν τα φίδια; Βλέπεις στον ύπνο σου ότι κάνει σeξ με την κολλητή, την αδερφή ή τη μάνα σου; Βλέπεις ωραίες γυναίκες να κυκλοφορούν και θες να του κλείσεις τα μάτια;Αν είσαι από εκείνους ή εκείνες που βλέπουν παντού ένα κρεβάτι και πάνω τον/την σύντροφό τους με άλλο ταίρι, τότε (και μόνο τότε) ...

Δείτε επίσης

Ένα ρομπότ που ξεχωρίζει για την ικανότητα του να «βλέπει» πυρκαγιές, ανιχνεύοντας καπνό, φλόγα και αλλαγές μέσα στο δάσος και να «χτυπά» συναγερμό, κατασκεύασε μαθητής από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

iefimerida

Περισσότερες από 830 εκατομμύρια συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας τεχνολογίας 5G αναμένονται στην Κίνα, μέχρι το τέλος του 2025.

news247

Το FaceTime υπάρχει στα προϊόντα της Apple από το 2011. Δέκα χρόνια μετά μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οι πάντες.

news247

«Οι συνδρομητές της Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες, συμβολαίου κινητής, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής που ζουν στις πληγείσες περιοχές της Κρήτης, θα έχουν στη διάθεση τους αυτόματα και δωρεάν για χρήση, από σήμερα και για 15 μέρες», γνωστοποίησε η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας

iefimerida

To Instagram σταματά την εργασία για μία εκδοχή για παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών, του αποκαλούμενου Instagram Kids, ανέφερε σήμερα η εφαρμογή διαμοιρασμού φωτογραφιών που ανήκει στη Facebook Inc.

iefimerida