Το 2023 η PEUGEOT θα διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη

Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Στη Διεθνή Έκθεση του Παρισιού που θα γίνει από τις 17 έως τις 23 Οκτωβρίου του 2022, η Peugeot θα παραθέσει όλα τα νέα μοντέλα που από το 2023 θα διατίθενται με εξηλεκτρισμένα συστήματα κίνησης. Οι επικεφαλής της εταιρίας ανακοίνωσαν ότι τα PEUGEOT 3008 και 5008 θα εξοπλίζονται με νέους υβριδικούς κινητήρες ενώ  τα E-208, E-308 και E-308 SW θα έχουν κορυφαία αποδοτικότητα.

Για τη γαλλική εταιρία το 2023 θα είναι μια χρονιά ταχύτατης ανάπτυξης του εξηλεκτρισμού ενώ όλα τα μοντέλα PEUGEOT θα είναι διαθέσιμα με ένα ή περισσότερα εξηλεκτρισμένα συστήματα κίνησης. 
Θα δούμε από ηλεκτρικά ποδήλατα μέχρι επαγγελματικά ...

Δείτε επίσης

Οι φωτογραφικές μηχανές που υπόσχονται επαγγελματικά καρέ και τα laptop που θα σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητές τους.

protothema

Ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί τα αγαπημένα του(;) αντικείμενα που τον συντροφεύουν στο κρεββάτι του. Στη συνέχεια και μετά την αμφιλεγόμενη δημοσίευσή του, θυμήθηκε τις Ψυχολογικές Επιχειρήσεις που διεξάγουν οι ΗΠΑ.

flash

Περισσότεροι από 100.000 πελάτες κινδυνεύουν να χάσουν τις επενδύσεις τους.

in.gr

Πώς επηρέασε η Black Friday τις online αγορές στην Ελλάδα; Τι προϊόντα επέλεξαν να αγοράσουν οι καταναλωτές και που κινήθηκαν οι τιμές φέτος; Όλες οι

newsit

Οι διαμαρτυρίες των εργατών στο μεγαλύτερο εργοστάσιο iPhone στην Κίνα εμποδίζουν την εταιρεία να πετύχει τους στόχους του έτους.

in.gr

Η Continental εξηγεί τους τρόπους με τους οποίους η νέα Green Caliper που ανέπτυξε 'ταιριάζει γάντι' με τα EV.

caranddriver

Τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στη μητρική εταιρεία προσεγγίζουν το 1 δισ. ευρώ.

in.gr

Και τρία εναλλακτικά κινητά της Xiaomi αν δεν μπορείτε να περιμένετε για την επίσημη κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου Xiaomi 13 Pro

protothema