Τα Ζώδια της Δευτέρας 05.06.2023

Κριός Έχεις μια θετικότητα που προσπαθείς να την κρατήσεις με νύχια και με δόντια σήμερα, Κριέ! Προσπαθείς παράλληλα να τακτοποιήσεις τα θέματα που προέκυψαν από χτες με το σπίτι. Το άγχος που έχεις θα σε κάνουν να το χάσεις για λίγο, αλλά δε θα είναι όλη η μέρα σου έτσι! Επίσης θα χρειαστεί να εξετάσει καλύτερα νέες επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να ...

Δείτε επίσης

Κριός Σήμερα προτιμάς να παραμείνεις λίγο μόνος σου, Κριέ… Να πάρεις το χρόνο σου, να επανεξετάσεις τα δεδομένα σου – επιφανειακά όμως, δεν είσαι σε φάση να εμβαθύνεις σε καταστάσεις – και να αποφασίσεις ποια θα είναι τα επόμενα σου βήματα! Πέρα από αυτό το κομμάτι, αυτό που επιζητάς σήμερα είναι μία ψυχική ηρεμία… Στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας που θα μπορέσουν να σου δώσουν τη δύναμη να συνεχίσεις! Το κλίμα με τους συνεργάτες είναι αρκετά έντονο και όσο και να τρέξεις θα υπάρξουν στιγμές που δεν θα προλάβεις τα γεγονότα σήμερα… Επίσης, προσπαθείς να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

cosmictelegram

Κριός Όσο τρέχεις έχεις... Αυτό σημαίνει, Κριέ, πως πρέπει να προστατεύσεις τη σχέση σου, σε επαγγελματικό επίπεδο, φιλικό αλλά και ερωτικό! Καθώς, λοιπόν, θα επικρατεί μία τρέλα αστρολογική, εσύ πρέπει να είσαι ήρεμος και πιο χαλαρός. Δεν συνιστώ να πάρεις καμιά απόφαση που έχει να κάνει με οικονομικά και επαγγελματικά, ταυτόχρονα όμως μπορείς να βγεις έξω και να περάσεις καλά ανθρώπους που έχεις καιρό να δεις. Αν νιώθεις ανασφάλεια στο γκομενικό κομμάτι, σου έχω νέα… δεν χρειάζεται να κάνεις κουβέντα! Εσύ που είσαι ελεύθερος προσπάθησε να μην τους παίρνεις όλους από τα μούτρα.

cosmictelegram

Κριός Παρά το γεγονός του φόρτου εργασίας και του γεμάτου προγράμματός σου, Κριέ, σήμερα χρειάζεσαι και επιδιώκεις επαφή με φίλους! Η παρέα πάντα σε βοηθά να δεις τα πράγματα πιο χαλαρά καθώς επίσης και να πάρεις αποφάσεις σε θέματα που σε ζορίζουν! Σήμερα όμως μπορεί το πράγμα να είναι λίγο διαφορετικό… Υπάρχει μία περίεργη ατμόσφαιρα, πιθανότατα κάποια ένταση δική σου που σχετίζεται με ένα οικονομικό ζήτημα, που σε κάνει να είσαι λίγο απόλυτος… Σα να μην ακούς τι έχουν να σου πουν οι άλλοι… Και δεδομένου ότι υπάρχει μία ένταση με τους συνεργάτες, σήμερα είσαι λίγο οριακά για να βγεις εκτός!

cosmictelegram

Κριός Ενώ ανοίγεσαι λίγο σήμερα, Κριέ, και βρίσκεις κάπως την κοινωνικότητά σου ξανά, έχεις τη διάθεση να βγεις με φίλους να διασκεδάσεις και να χαλαρώσεις μετά από μία γεμάτη μέρα, σε πιάνουν μέσα στη μέρα και κάτι ξεκάρφωτες στιγμές που θέλεις να μείνεις μόνος σου! Έχεις κάποια σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου και φαίνεται πως αναλύεις υπερβολικά κάποια πράγματα, μέσα από το συναισθηματικό πρίσμα!

cosmictelegram

Κριός Φαίνεται πως είσαι σε μία φάση που ψάχνεις αρκετά τα πατήματά σου, Κριέ… Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις ή να επανεξετάσεις αρκετές φορές!

cosmictelegram

Κριός Το πράγμα σήμερα φαίνεται να σοβαρεύει αρκετά, Κριέ, όσον αφορά το επαγγελματικό σου κομμάτι… Η χαλαρή περίοδος σταμάτα, με εσένα να δίνεις έμφαση στο κομμάτι των συνεργασιών σου!

cosmictelegram

Κριός Κάτι οργανώνεις σήμερα, Κριέ. Κάτι όμορφο, νέο και αρκετά ενδιαφέρον. Ίσως να έχει να κάνει με κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Ίσως να έχει να κάνει με κάποιο καινούργιο χόμπι που βρήκες. Όπως και να ‘χει, φαίνεται πως προετοιμάζεσαι για μία νέα εμπειρία και αυτό σε εξιτάρει αρκετά. Μέσα από αυτή τη δραστηριότητα θα ξεφύγεις για λίγο από σκέψεις που κάνεις και από τα ζητήματα που μπορεί να σε μπερδεύουν ή να σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Η αλήθεια είναι πως κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα δεις αντικειμενικά και αυτό σε ενοχλεί πολύ.

cosmictelegram

Κριός Σήμερα θα βρεθείς σε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες συζητήσεις, Κριέ, που θα σου δώσουν την ευκαιρία να δεις κάποια πράγματα πιο σφαιρικά και με μία όχι τόσο «επιθετική» μενταλιτέ. Το κλίμα στη δουλειά φαίνεται πως έχει μία ένταση, καθώς προκύπτουν και σήμερα θέματα που, πάνω στη βιασύνη σου ή από επιλογή, τα παραμέρισες και δεν έχουν λυθεί ακόμα. Με αποτέλεσμα να δημιουργούν μπλοκαρίσματα και γκρίνιες! Μέσα σε όλο αυτό, θα έχεις την ευκαιρία να ξεχωρίσεις τα άτομα με τα οποία μπορείς να συνεργαστείς και θα έχεις τη δυνατότητα να βγάλεις τη δουλειά σου άμεσα και αποτελεσματικά!

cosmictelegram