Πωλείται ο επίγειος παράδεισος της οικογένειας Κόβα στο Πόρτο Χέλι

Το όνομα Κόβα αποτελεί το απόλυτο must για το κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι, αφού συγκαταλέγεται στο old money που τη δεκαετία του ’90 λάτρεψε την περιοχή μετατρέποντάς τη σε Ελληνική Ριβιέρα. Το κτήμα «Ελιές» της Ηρώς και του Γιώργου Κόβα στο Πόρτο Χέλι αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο που παραπέμπει σε ονειρικές ιδιοκτησίες του Πόρτο Τσέρβο, του Σεν Τροπέ και της Τοσκάνης. «Αποτελεί σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή. Ο συνδυασμός πολλών πραγμάτων το κάνει ανεκτίμητο. Είναι το lοcation, η φίνα αρχιτεκτονική ...

Δείτε επίσης

Στις 26/10/2021, δημοσιεύσαμε στο protothema.gr, ένα άρθρο για τις αποικίες των αρχαίων Ελλήνων στην Ιταλία

protothema

Την ιδιαίτερη ιστορία αγάπης του, η οποία μοιάζει με σενάριο ταινίας, περιγράφει ένα ζευγάρι που γνωρίστηκε σε ένα αεροδρόμιο. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Πλέον είναι τριάντα χρόνια μαζί, ενώ έχουν αποκτήσει και μία κόρη.

iefimerida

Μπορεί οι Ελλάδα να είναι γεμάτη από πολλές αποχρώσεις του μπλε – από τους εμβληματικούς μπλε τρούλους ναών στα νησιά μέχρι τις βαθυκύανες θάλασσας και το φωτεινό γαλάζιο ουρανό, αλλά γλωσσολόγοι και ειδικοί έχουν από καιρό προβληματιστεί από την εμφανή απουσία μιας ξεχωριστής λέξης για το μπλε χρώμα στα αρχαία ελληνικά.

iefimerida

Σαν σήμερα εκτελέστηκε η Μάτα Χάρι. Η σπουδαία χορεύτρια ινδικών χορών, εταίρα και φημισμένη κατάσκοπος.

iefimerida

Οι ερωτικές παγίδες πάντα γοήτευαν τον κόσμο στο πέρασμα του χρόνου, αφού συνοδεύονται από ιστορίες με σεξ, κατασκοπεία, μυστικά και σκάνδαλα.

iefimerida

Οι ερωτικές παγίδες πάντα γοήτευαν τον κόσμο στο πέρασμα του χρόνου, αφού συνοδεύονται από ιστορίες με σεξ, κατασκοπεία, μυστικά και σκάνδαλα.

iefimerida

Η Μάτα Χάρι υπήρξε η πιο διάσημη κατάσκοπος του κόσμου. Το όνομα Μάτα Χάρι σημαίνει στα ινδονησιακά «ήλιος» και ήταν ψευδώνυμο της Ολλανδής Μαργαρίτα Τσέλε που γεννήθηκε σαν σήμερα στις 7 Αυγούστου του 1876.

iefimerida

Λίγες ημέρες μετά τη διάκριση του εστιατορίου του «Le Pavillon» στη λίστα The Michelin Guide ο Γάλλος σεφ μιλάει στο iefimerida.gr

iefimerida