Βάκχες στο Ηρώδειο για δύο παραστάσεις | ΑΘΗΝΑ 9,84

Δείτε επίσης

Αυτό το φθινόπωρο δεν είναι μόνο η Αθήνα που συναντάει το Παρίσι στη μεγάλη ιστορική και εικαστική έκθεση «aris – Athenes. Naissance de la Grece moderne 1675-1919» η οποία παρουσιάζεται στο Λούβρο.

kathimerini

Οι παλαιοί Κυκλαδίτες το ήξεραν καλά. Μόλις έπιανε θύελλα, βουτούσαν στο νερό να βγάλουν έξω τις βάρκες χωρίς να λογαριάζουν σε ποιον ανήκαν. Σαν να επρόκειτο για κοινό περιουσιακό στοιχείο που όλοι μαζί πάλευαν να διασώσουν από τη μανία της φύσης.

kathimerini

Σαν σήμερα, στις 16 Οκτωβρίου 1854 γεννήθηκε ο Όσκαρ Ουάιλντ, Άγγλος συγγραφέας και κριτικός, ιρλανδικής καταγωγής. Η πρώτη του ποιητική συλλογή το 1881 σημείωσε επιτυχία. Στα πρώτα βήματά του είναι επηρεασμένος από το κίνημα του αισθητισμού και υποστηρίζει την αναγκαιότητα της αναγέννησης της ομορφιάς στην καθημερινή ζωή ως μέσο καταπολέμησης του πρακτικισμού της αστικής κοινωνίας. Ενδεικτικό της …

imerodromos

Η παγκόσμια εκδοτική επιτυχία της σειράς αστυνομικών βιβλίων με πρωταγωνιστή τον επιθεωρητή «Wallander», από τον πατέρα του σκανδιναβικού... ERTFLIX Ο επιθεωρητής Wallander

zougla

«Vienna strips on OnlyFans»: Απάντηση στη λογοκρισία των social media για το γυμνό στην Τέχνη

lifo

Το έργο του Νίκου Σκαλκώτα παρουσιάζεται χορογραφημένο στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

kathimerini

Είναι αδιαμφισβήτητα η Sci-Fi ταινία που περίμεναν όχι μόνο οι λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας, ούτε μόνο οι χιλιάδες φαν της ομώνυμης σειράς βιβλίων που έχουν γίνει διεθνώς εκδοτικό φαινόμενο, αλλά όσοι απολαμβάνουν τις μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ. Το Dune βρίσκεται στη μεγάλη οθόνη από αυτή την Πέμπτη με ένα πολύ δυνατό καστ από τον σκηνοθέτη του Blade Runner 2049, Denis Villeneuve.

iefimerida