Στην τελική ευθεία για το Φεστιβάλ Πάου 2022 - Magnesia News

0 Shares Share Tweet Μέσα σε μια μεσογειακή ατμόσφαιρα ήχων και συνυπάρξεων, ξεκινά το Φεστιβάλ Πάου 2022, συνδυάζοντας πάντα το καινούργιο με το παλιό, παραδοσιακές μουσικές με σύγχρονες προσεγγίσεις και πολλά νυκτά όργανα όπως ούτι, κιθάρα, βιολί, βιόλα ντα γκάμπα και κανονάκι. Οι Θόδωρος Κοτεπάνος, Ιάσων Γερεμτζές, Γιώργος Κωστογιώργης, Αργύρης Μπακιρτζής, Κώστας Βόμβολος, Τάσος Πούλιος, Haig Yazdjian, Γιώργος Ταμπάκης, Μανόλης Ανδρουλιδάκης, Efren Lopez, Μιχάλης Κουλουμής, Δημήτρης Κούντουρας, Δώρα Μπάκα, Θύμιος Ατζακάς, Βασίλης Ζιγκερίδης, Ηλέκτρα Μηλιάδου, Δημήτρης Βαρελάς, θα είναι προσκεκλημένοι καλλιτέχνες μουσικοί στις φετινές εκδηλώσεις. Το Φεστιβάλ Πάου λειτουργεί για έβδομη χρονιά, με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, την εθελοντική συμμετοχή των Μουσικών ...

Δείτε επίσης

Την σκηνοθεσία της παράστασης «Φιλουμένα Μαρτουράνο» υπογράφει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

newsbomb

Μνημειακό, αν και φτιαγμένο από φθαρτά, ευτελή υλικά, το έργο του Κωστή Βελώνη που παρουσιάζεται στην Ελευσίνα υπό τον γενικό τίτλο «Στάχυα πέφτουν σε τσιμεντένια δάπεδα» μοιάζει να υπήρχε πάντα εκεί, σαν αρχαίο ερείπιο.

iefimerida

Η Μαρία Ναυπλιώτου, αυτη τη θεατρική σεζόν, ενσαρκώνει μια γυναίκα-σύμβολο, τη Φιλουμένα.

iefimerida

Καμιά ρωσική ταινία δεν θα είναι φέτος υποψήφια για Όσκαρ, ανακοίνωσε χθες, Δευτέρα, το βράδυ η Ρωσική Ακαδημία Κινηματογράφου, την ώρα που οι ΗΠΑ και η Ρωσία περνούν μία από τις χειρότερες κρίσεις στην ιστορία τους με τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

iefimerida

Δείτε αναλυτικά τις 10 πιο εμπορικές ταινίες στα ελληνικά σινεμά για το τετραήμερο 22 έως 25 Σεπτεμβρίου 2022.

newsbomb

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων (1/10), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς... Ιστορικό αρχείο ΠΙΟΠ Το αρχείο της ζωής μου

zougla

Τι είναι Αλληλεγγύη; δύο ενδιαφέρουσες δράσεις, με αυτό το θέμα, παρουσιάζονται στο φεστιβάλ Πειραιάς ARTPORT του Δημοτικού θεάτρου Πειραιά.

iefimerida