Ο Μπάμπης Τσέρτος και η Νάντια Καραγιάννη επιστρέφουν στο πάλκο

Ένας μουσικός χώρος που έχει γράψει χιλιόμετρα στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας ανοίγει και πάλι τις πύλες του απόψε μετά από ένα μεγάλο αλλά αναγκαστικό διάστημα απουσίας. Οι «Μουσικές Διαδρομές» θα φιλοξενήσουν και φέτος τρεις αξιόλογους εκπροσώπους του λαϊκού μας τραγουδιού, τον Μπάμπη Τσέρτο, την Νάντια Καραγιάννη  και τον Νίκο Καραγιάννη. Με ενθουσιασμό αλλά και την προσμονή που δημιούργησε όλο αυτό το διάστημα η έλλειψη της άμεσης επικοινωνίας με το κοινό, θα παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει κορυφαίες στιγμές του ...

Δείτε επίσης

Η έκθεση θα είναι η πρώτη μονογραφική για τον καλλιτέχνη από την ίδρυση του μουσείου τον 19ο αιώνα. Το Rijksmuseum -το ολλανδικό εθνικό μουσείο- ανακοίνωσε και την ημερομηνία διεξαγωγής της από τις 10 Φεβρουαρίου έως τις 4 Ιουνίου 2023.

lifo

Τα σχέδια που αποκαλύφθηκαν διχάζουν τους ειδικούς αλλά η εκκλησία μοιάζει να «ευλογεί» την τουριστική ανάπτυξη του τόπου.

lifo

Δείτε αναλυτικά τις 10 πιο εμπορικές ταινίες στα ελληνικά σινεμά για το τετραήμερο 2 έως 5 Δεκεμβρίου 2021.

newsbomb

Το Onassis Culture μεταμορφώνει ένα αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας σ’ ένα μοναδικό μουσικό υπερθέαμα.

iefimerida

Οι «Παίχτες» του Νικολάι Γκόγκολ, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή, ανεβαίνουν στη σκηνή της Κιβωτού στις 9 μ.μ.

kathimerini

Δυο «ζωντανές» παραστάσεις και μια σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση φέρνουν το δημοφιλές μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι στην γιορτινή πόλη.

news247

Το βιβλίο και η ιστορία του -με λέξεις, αλλά και με κλωστές, αναδεικνύοντας την εξέλιξη της βιβλιοδεσίας- πρωταγωνιστεί στην έκθεση... Θεσσαλονίκη βιβλίο Βιτρίνες Τέχνης του ΟΤΕ

zougla

Γιορτινή διάθεση στο Μουσείο Ακρόπολης με διαδραστικά εορταστικά προγράμματα για παιδιά, βραδινούς περίπατους στους εκθεσιακούς χώρους, χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

iefimerida