Το ημερολόγιο της Βέριτι: Το best seller της Colleen Hoover κυκλοφορεί με δωρεάν bonus κεφάλαιο

Το ημερολόγιο της Βέριτι της Colleen Hoover κυκλοφορεί σε ειδική έκδοση από τη Διόπτρα με bonus κεφάλαιο που προσφέρεται δωρεάν.Η Λόουεν Άσλι είναι μια συγγραφέας που δεν έχει κάνει επιτυχίες, βρίσκεται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και ξαφνικά η μοίρα τής χαμογελάει και της γίνεται μια εξαιρετική επαγγελματική πρόταση. } else { console.log(`refresh of ${code} ignored. `) ...

Δείτε επίσης

Το νέο, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά παρουσίασε χθες ο καλλιτεχνικός διευθυντής Λευτέρης Γιοβανίδης για την περίοδο από τον Απρίλιο του 2023 έως τον Μάιο του 2024.

megatv

Οι ηθοποιοί του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ζητούν την απόσυρση του 85/2022 - dete.gr Σε ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: "Οι εργαζόμενοι ηθοποιοί του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, αν και

dete

Γυρίστηκε με αφορμή το παράδειγμα της οικολογικής καταστροφής που έχει υποστεί η παραθαλάσσια πόλη της Σενεγάλης

protothema

Οι εκδόσεις Hλιαχτίδα προκηρύσσουν τον 1ο Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό με ελεύθερο θέμα και ημερομηνία λήξης 14 Μαΐου 2023.   Όροι διαγωνισμού: 1.

magnesianews

Το εσωτερικό φως στα έργα του Νεκτάριου Μαμάη προσδίδει μια αύρα ιερότητας, σχεδόν μυστηριακή.

kathimerini

Οι δύο ιστορικές αίθουσες του κέντρου που απειλούνται με «λουκέτο» καλούν το αθηναϊκό κοινό στη δράση «Τα Σινεμά Μας, Η Πόλη Μας» την Κυριακή 2 Απριλίου.

kathimerini