Φεβρουάριος στο Ολύμπια, Δημοτικό μουσικό θέατρο «Μαρία Κάλλας» -Με συναυλίες και χορό [πρόγραμμα]

Πλούσιο το πρόγραμμα του Ολύμπια, Δημοτικού Μουσικού Θεάτρου «Μαρία Κάλλας» τον Φεβρουάριο.Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του έργου «Ο Πρωτομάστορας» του Μανώλη Καλομοίρη τον Ιανουάριο, το Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» συνεχίζει το αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την γέννηση της Μαρίας Κάλλας με μία μεγάλη συναυλία-φόρο τιμής στη μεγάλη ντίβα του λυρικού τραγουδιού. Παράλληλα, εγκαινιάζει τον κύκλο “Viva l’Italia!” με δύο παραστάσεις χορού, με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ιταλίας στην Ελλάδα και του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών. Τέλος, σημαντικές παραγωγές όπως η συναυλία της Athens Big Band με την Κατερίνα Πολέμη και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και το Αφιέρωμα ...

Δείτε επίσης

Οι ηθοποιοί του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ζητούν την απόσυρση του 85/2022 - dete.gr Σε ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: "Οι εργαζόμενοι ηθοποιοί του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, αν και

dete

Το νέο, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά παρουσίασε χθες ο καλλιτεχνικός διευθυντής Λευτέρης Γιοβανίδης για την περίοδο από τον Απρίλιο του 2023 έως τον Μάιο του 2024.

megatv

Γυρίστηκε με αφορμή το παράδειγμα της οικολογικής καταστροφής που έχει υποστεί η παραθαλάσσια πόλη της Σενεγάλης

protothema

Οι δύο ιστορικές αίθουσες του κέντρου που απειλούνται με «λουκέτο» καλούν το αθηναϊκό κοινό στη δράση «Τα Σινεμά Μας, Η Πόλη Μας» την Κυριακή 2 Απριλίου.

kathimerini

Το εσωτερικό φως στα έργα του Νεκτάριου Μαμάη προσδίδει μια αύρα ιερότητας, σχεδόν μυστηριακή.

kathimerini

Οι εκδόσεις Hλιαχτίδα προκηρύσσουν τον 1ο Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό με ελεύθερο θέμα και ημερομηνία λήξης 14 Μαΐου 2023.   Όροι διαγωνισμού: 1.

magnesianews