Φρούριο η Αθήνα για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προγραμματίσει η Τροχαία για τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των συγκεντρώσεων - πορειών, που έχουν εξαγγελθεί για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Από την ΓΑΔΑ έχουν σχεδιαστεί μέτρα που θα κινηθούν στο ίδιο πνεύμα με εκείνα που ελήφθησαν για το Πολυτεχνείο, καθώς η ΕΛΑΣ τα έχει χαρακτηρίσει επιτυχημένα. Ειδικότερα, θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο, με την εντολή όμως η παρουσία τους να είναι διακριτική και να επέμβουν άμεσα σε περίπτωση που παρατηρηθούν έκτροπα. Ταυτόχρονα η Ασφάλεια και οι άλλες αστυνομικές υπηρεσίες του λεκανοπεδίου, θα είναι σε ετοιμότητα για την ...

Δείτε επίσης

Επιχείρηση διάσωσης στήθηκε για τον εντοπισμό 39 ανθρώπων που αγνοούνται μετά την ανατροπή του σκάφους στο οποίο επέβαιναν, σύμφωνα με την αμερικανική ακτοφυλακή.

sdna

Αιφνιδίασε άπαντες ο Κώστας Πηλαδάκης. Ο επιχειρηματίας εξέφρασε δημόσια την υποστήριξή του προς τη σύντροφο του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κατά τη συμμετοχή της στο «Survivor», κίνηση που, σύμφωνα με τους φίλους του, σημαίνει πολλά.

sdna

Το βράδυ της Δευτέρας (24/1 παρακολουθήσαμε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στη σειρά με τον Πετρή, να πέφτει νεκρός από σφαίρα όπλου μετά από καβγά με τον Αστέρη!

sdna

Ακολουθούν σκηνές «απαγορευμένες», απομακρύνετε από το κείμενο παιδιά και… τρολ (του Μαξίμου). Γράφει ο Βασίλης Βέργης

sdna

Και η δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή του νέου προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας απέβη άκαρπη.

sdna

Την παραίτησή του υπέβαλε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., που συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα, ο κ. Βασίλειος Χαλκιάς, Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, από την ίδρυσή της το 1999, στη σκιά των δραματικών γεγονότων το τελευταίο 24ωρο στον αυτοκινητόδρομο.

sdna

Κανονικά διεξάγεται, σύμφωνα με την Τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων σε διάφορα τμήματα του οδικού δικτύου της Αττικής, που είχε διακοπεί λόγω χιονόπτωσης.

sdna

Την ώρα που η Περιφέρεια δήλωνε πως έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της, αδιανόητες σκηνές από το αεροδρόμιο με κόσμο να πηδάει μέσα στις ράγες, έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τα social media.

sdna