Απόπειρα ληστείας με ομηρία στα ΕΛΤΑ Κορωπίου - Γυναίκα λύθηκε και ειδοποίησε την Αστυνομία

Απόπειρα ληστείας με ομηρία λίγο πριν τις 8 το πρωί της Πέμπτης στα ΕΛΤΑ Κορωπίου. Συγκεκριμένα, δύο άτομα με όπλα μπήκαν στο υποκατάστημα από το πάρκινγκ μαζί με τους υπαλλήλους, απείλησαν τους εργαζόμενους και τους έδεσαν τα χέρια. Μία γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει το «100». Ο δράστης συνελήφθη. ...

Δείτε επίσης

Θέση για την πορεία της πανδημίας, αλλά και για τον αυξημένο αριθμό θανάτων από τον κορωνοϊό πήρε μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο καθηγητής Πνευμονολογίας Στέλιος Λουκίδης.

sdna

Η συσσώρευση στρατιωτικών δυνάμεων της Ρωσίας κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία έχει λάβει νέες διαστάσεις, περιλαμβάνοντας πλέον φιάλες αίματος και ιατρικό εξοπλισμό για τη φροντίδα τραυματιών, σε άλλη μία ένδειξη της στρατιωτικής ετοιμότητας της Μόσχας.

sdna

Ο Σασμός κρύβει πολλές δραματικές ιστορίες και νέες τραγωδίες θα σημαδέψουν τη ζωή των ηρώων.

sdna

Παρατείνεται το θρίλερ με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου στην παραλία της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

sdna

Σύμφωνα με πληροφορίες τον επισκέφθηκαν τις ημέρες των γιορτών δικοί του άνθρωποι στο ξενοδοχείο της Αθήνας.

sdna

Πρόεδρος της Επιτροπής για τη Δημοκρατία του Συμβουλίου της Ευρώπης εκλέχτηκε ο πρώην πρωθυπουργός, βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου.

sdna

Στην προφυλάκιση ενός 40χρονου άνδρα που συνελήφθη  επ ‘ αυτοφώρω για αποπλάνηση ανήλικης προχώρησαν οι δικαστικές αρχές.

sdna