Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το μίνι Ασφαλιστικό

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τον «εξορθολογισμό της ασφαλιστικής και συνταξιοδοτικής νομοθεσίας» Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε επί της Αρχής, των άρθρων, των υπουργικών τροπολογιών και στο Σύνολό του, το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων «Εξορθολογισμός ασφαλιστικής και συνταξιοδοτικής νομοθεσίας, ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και άλλες διατάξεις» από την Ολομέλεια.Υπέρ του νομοσχεδίου επί της Αρχής ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, με το «παρών» τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική Λύση ενώ το ΚΚΕ και ΜέΡΑ 25 το καταψήφισαν.Πολλά άρθρα «πέρασαν» με ευρεία πλειοψηφίαΠολλά, πάντως, από τα ...

Δείτε επίσης

Ολοκληρώθηκε η σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.

iefimerida

Σε διαδηλώσεις καλούν οι ηγέτες της Επιτροπής Αντίστασης υπέρ της δημοκρατίας που μποϊκόταραν την συμφωνία.

kosmodromio

Περιοδεία στην Τρίπολη πραγματοποιεί σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

iefimerida

Δριμεία κριτική άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στην ομιλία του στο Ρέθυμνο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο για το «ξήλωμα» του δημόσιου χαρακτήρα του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ).

lykavitos

La Repubblica: Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρώμης, 'υπάρχουν ορισμένα μηνύματα που δείχνουν ότι, στο άμεσο μέλλον, κάτι μπορεί να αλλάξει'.

flash

Ο καλύτερος οδηγός της Αθήνας είναι εδώ για να σε ενημερώσει για οτιδήποτε συμβαίνει στην πόλη! Διασκέδαση, φαγητό, έξοδος, θέατρο, ενημέρωση

athensmagazine

Νίκος Παναγιωτόπουλος στο Action24: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εφόσον δεχτούμε πως η Τουρκιά έχει μια συνολική αναθεωρητική στάση δεν υπάρχει αμφιβολία πως και μετά τις εκλογές θα έχει την ίδια στάση, δεν θ αλλάξουν πολύ τα πράγματα».

flash