Συρεγγέλα: «Η Ελλάδα αγωνίζεται για να κάνει πράξη την ισότητα των φύλων»

Στα οφέλη της ουσιαστικής ισότητας των φύλων στην κοινωνική και στην οικονομική ανάπτυξη των χωρών αναφέρθηκε σήμερα η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα.Η κ. Συρεγγέλα μίλησε σε συνέδριο που διοργάνωσε η τσεχική προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στην Πράγα, με θέμα: «Η Ευρώπη του αύριο: Ισότητα των Φύλων και Οικονομία».Όπως ανέφερε η υφυπουργός, «οι χώρες που επενδύουν στην ισότητα, αυξάνουν σημαντικά τον αριθμό θέσεων εργασίας για γυναίκες και άντρες, τονώνουν τη μακροπρόθεσμη ανταγωνιστικότητα της οικονομίας τους, προωθούν την ανάπτυξή τους και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών ...

Δείτε επίσης

Στη Λάρισα στο κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας έφτασε το απόγευμα ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, προκειμένου να συμμετάσχει σε σύσκεψη για την καινοτομία, με τίτλο «Εκπαιδεύοντας στην Καινοτομία».

iefimerida

Τσιάρας : Το νομοσχέδιο στην πραγματικότητα παρουσιάζει μια ποινική νομοθεσία, η οποία εξοπλίζει με τα απαραίτητα εργαλεία για την αντιμετώπιση των λογισμικών...

newsbomb

Το νομοσχέδιο αναμένεται να τεθεί προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.

kosmodromio

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς συμμετείχε τις τελευταίες δύο ημέρες στην 22η Διάσκεψη του Βερολίνου για την Ασφάλεια.

iefimerida

Εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Κοινωνική Πολιτική με Αποτελέσματα: Οι μεταρρυθμίσεις στην Εργασία και την Ασφάλιση», διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία.

iefimerida

Η ειδική αγορήτρια του ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

in.gr

Λίγες μητροπόλεις του κόσμου έχουν την τύχη να φιλοξενούν έναν θησαυρό σαν το κτήμα Τατοΐου. Παρότι βρίσκεται σε εγκατάλειψη, εκατοντάδες Αθηναίοι απολαμβάνουν καθημερινά την περιοχή και θαυμάζουν, από μακριά, τα ερειπωμένα εμβληματικά κτίρια μιας άλλης εποχής.

iefimerida

Τη σημασία αλλαγής του θεσμικού πλαισίου που διέπει την λειτουργία της ΕΥΠ αλλά και την προστασία της Πολιτείας από τα κακόβουλα λογισμικά παρακολούθησης, ανέλυσε στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, ο Κωνσταντίνος Τσιάρας.

iefimerida