Συντυχάκης: «ΕΕ και Κοινή Αγροτική Πολιτική ξεκληρίζουν τους μικρούς κτηνοτρόφους»

«Φύκια για μεταξωτές κορδέλες πουλάει η κυβέρνηση στους μικρούς κτηνοτρόφους με το νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης», δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μανώλης Συντυχάκης.Ο κ. Συντυχάκης τόνισε ότι «μέσα στο πλαίσιο της πολιτικής της ΕΕ και της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής δεν μπορεί να βελτιωθεί η κατάστασή τους».ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΚι αυτό γιατί, όπως ανέφερε, «ο μικρός κτηνοτρόφος είναι μπελάς για την κερδοφορία του κεφαλαίου, καθώς δεν είναι ανταγωνιστικός, γι’ αυτό στόχος της ΕΕ μέσω της ΚΑΠ είναι η στήριξη των επιχειρηματικών ομίλων του αγροτικού τομέα και η συγκέντρωση της γης ...

Δείτε επίσης

«Η κυβέρνηση έχει φέρει την κατάσταση σε αδιέξοδο και η πολιτική της είναι πλέον ανοιχτά επικίνδυνη», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος αναφερθείς στην πανδημία.

iefimerida

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας με τον Πάπα Φραγκίσκο

newsbomb

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα μπορούσε να ενηλικιωθεί απότομα το 2012, όταν το κύμα του αντιμνημονίου τον σήκωσε στα ύψη των μεγάλων κομμάτων.

kathimerini

Την πρόθεσή του να ανακοινώσει έως αύριο τον υποψήφιο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής τον οποίο θα στηρίξει στον β’ γύρο των εκλογών, εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

kathimerini

Υπηρεσίες όπως το δίπλωμα οδήγησης, το βιβλιάριο υγείας και η ταυτότητα θα προστεθούν στο «wallet» του κινητού μας τηλεφώνου το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη.

kathimerini

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 13:00, θα συμμετέχει σε σύσκεψη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

iefimerida