
Δείτε επίσης
Τα κράτη μέλη να εγγυηθούν την ετοιμότητα και την κατάρτιση σχεδίων για την αντιμετώπιση καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης ενόψει των επόμενων περιόδων πλήρωσης της αποθήκευσης αερίου και θέρμανσης
Ψηφίσθηκε, κατά πλειοψηφία, επί της Αρχής και στο σύνολο το νομοσχέδιο για τις Φορολογικές και Τελωνειακές ρυθμίσεις
Το κείμενο των συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σχετικά με το ζήτημα της ενέργειας
Την ίδρυση του κόμματός της, το οποίο ονόμασε «Πατρίδα», ανακοίνωσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου με ανάρτησή της στο Ιnstagram... Αφροδίτη Λατινοπούλου
Σε παρέμβασή του, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Αντιπροέδρος της Βουλής στην Ολομέλεια, αναφέρθηκε στη φορολογία των ευρωβουλευτών.
Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος παρέστη χθες Πέμπτη, ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κυβέρνησης, στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη 202η επέτειο από την Απελευθέρωση της Καλαμάτας.
Οικονόμου: Δεν αναφέρθηκε στην έκθεση των 43 σελίδων που περιέγραψε την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα και επικαλέστηκε την αντίστοιχη έκθεση του 2018.
Μητσοτάκης: Προκειμένου να αξιοποιηθούν τα πλεονεκτήματα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, είναι κρίσιμα τα δίκτυα, «η ραχοκοκαλιά της ενεργειακής μετάβασης».