Στυλιανίδης: «Επιτακτική η διεθνής συνεργασία και αλληλεγγύη -Να πρωτοστατήσουμε στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας»

Την ανάγκη για μια ολιστική, άμεση και συντονισμένη παγκόσμια δράση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, με έμφαση στην προστασία των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, υπογράμμισε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, στις τοποθετήσεις του σε διεθνή fora, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στην Πορτογαλία.ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ«Η αποτελεσματική διαχείριση κρίσεων μεγάλης κλίμακας, όπως είναι η πανδημία COVID-19 και η κλιματική αλλαγή, απαιτεί ταχύτητα, ετοιμότητα και συντονισμό, όχι μόνο σε εθνικό, αλλά σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Καμία χώρα δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνη της μπροστά σε τόσο ...

Δείτε επίσης

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα μπορούσε να ενηλικιωθεί απότομα το 2012, όταν το κύμα του αντιμνημονίου τον σήκωσε στα ύψη των μεγάλων κομμάτων.

kathimerini

Την πρόθεσή του να ανακοινώσει έως αύριο τον υποψήφιο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής τον οποίο θα στηρίξει στον β’ γύρο των εκλογών, εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

kathimerini

Υπηρεσίες όπως το δίπλωμα οδήγησης, το βιβλιάριο υγείας και η ταυτότητα θα προστεθούν στο «wallet» του κινητού μας τηλεφώνου το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη.

kathimerini

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 13:00, θα συμμετέχει σε σύσκεψη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

iefimerida

Την πρόθεσή του να ανακοινώσει έως αύριο τον υποψήφιο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής που θα στηρίξει στο δεύ

protothema

Η δεύτερη επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Ελλάδα μέσα σε πέντε χρόνια, το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν α

protothema