Στα εγκαίνια του Ελληνοβουλγαρικού αγωγού IGB ο Κυριάκος Μητσοτάκης -Κόμβος μεταφοράς ενέργειας η Ελλάδα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Σόφια για την τελετή έναρξης της εμπορικής λειτουργίας του διασυνδετήριου αγωγού φυσικού αερίου Ελλάδας – Βουλγαρίας IGB.Τον ρόλο της Ελλάδας, ως ενεργειακής γέφυρας του Νότου με τον Βορρά, με τα Βαλκάνια και την Ευρώπη, την αναβάθμιση της χώρας μας στον ενεργειακό και γεωπολιτικό χάρτη και τον ρόλο της στην ενεργειακή ασφάλεια και τροφοδοσία της ευρύτερης περιοχής, σε μια κρίσιμη συγκυρία, σηματοδοτεί η σημερινή τελετή έναρξης της εμπορικής λειτουργίας του διασυνδετήριου αγωγού φυσικού αερίου Ελλάδας-Βουλγαρίας (IGB) στη Σόφια, στην οποία θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.Εκτός από τον Έλληνα πρωθυπουργό, ...

Δείτε επίσης

«Προασπίζουμε την ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με την ανθεκτικότητα και τη δυνατότητα επισκευής των προϊόντων», σημειώνει ο Νίκος Παπαθανάσης.

iefimerida

Η ακρίβεια είναι το βασικό πρόβλημα των πολιτών, καθώς όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της GPO για το Star έξι στους δέκα πολίτες έχουν περιορίσει τις

newsit

Ο υπουργός Δικαιοσύνης τοποθετήθηκε στην κοινοβουλευτική επιτροπή που επεξεργάζεται το σχέδιο νόμου για τη διαδικασία της άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών.

in.gr

Με τον νέο εκτελεστικό διευθυντή της οργάνωσης American Jewish Committee (AJC) Τεντ Ντόιτς (Ted Deutch) συναντήθηκε σήμερα ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος.

iefimerida

Στη Λάρισα στο κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας έφτασε το απόγευμα ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, προκειμένου να συμμετάσχει σε σύσκεψη για την καινοτομία, με τίτλο «Εκπαιδεύοντας στην Καινοτομία».

iefimerida

Τσιάρας : Το νομοσχέδιο στην πραγματικότητα παρουσιάζει μια ποινική νομοθεσία, η οποία εξοπλίζει με τα απαραίτητα εργαλεία για την αντιμετώπιση των λογισμικών...

newsbomb

Το νομοσχέδιο αναμένεται να τεθεί προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.

kosmodromio

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς συμμετείχε τις τελευταίες δύο ημέρες στην 22η Διάσκεψη του Βερολίνου για την Ασφάλεια.

iefimerida