Σπαζοκεφαλιά για τον ΣΥΡΙΖΑ το πότε θα γίνουν οι εκλογές

Με την αποκωδικοποίηση του «Enigma» της μηχανής που έστελναν οι Γερμανοί τα κρυπτογραφημένα τους μηνύματα κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό η έκβαση του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.Το ίδιο επιχειρούν να κάνουν και στην Κουμουνδούρου. Να αποκωδικοποιήσουν το «Enigma» του Κυριάκου Μητσοτάκη για το χρόνο των εκλογών καθώς από το «μυρίζουν εκλογές» του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, υπήρξε υποχώρηση με δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων για κάλπες στο τέλος της θητείας.Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σημείωναν πως ο ίδιος ο πρωθυπουργός άνοιξε θέμα πρόωρων εκλογών τον Γενάρη και τώρα το Μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί με διαρροές να το κλείσει.«Η κυβέρνηση έχει κατεβάσει τα μολύβια και ο ίδιος, αδιαφορώντας και αδυνατώντας ...

Δείτε επίσης

Το τριήμερο από τις 10 έως τις 12 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το 13ο Συνέδριο της ΚΝΕ στην αίθουσα Συνεδρίων του ΚΚΕ, στον Περισσό (Λεωφ. Ηρακλείου 145).

iefimerida

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε, σε εκδήλωση του Τμήματος της ΚΕ του κόμματος για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε χτες, τις υποψηφιότητες για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές από τον συγκεκριμένο χώρο.

iefimerida

Η ανακοίνωση έγινε σε εκδήλωση για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

in.gr

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου , έκανε σαφές πως η Αθήνα θα στηρίξει την Άγκυρα με όλες τις δυνάμεις της, για την αντιμετώπιση των καταστροφών...

newsbomb

«Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στους δύο λαούς από τον καταστροφικό σεισμό των 7,9 Ρίχτερ την Τουρκία και τη Συρία», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

iefimerida

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο καλύτερος χορηγός του κ. Μητσοτάκη», δήλωσε σήμερα ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

iefimerida

«Η χώρα ήταν λειτουργική. Υπήρξαν οργανωμένες διακοπές για να αποφύγουμε ευρύτερα δυνατά προβλήματα. Υπήρξε προετοιμασία, υπήρξε πλήρης συντονισμός, οι πολίτες είδαν διαφορές σε σχέση με τον παρελθόν. Διδασκόμαστε από τα λάθη μας και κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε να είναι ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο ο κρατικός μηχανισμός», απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου σε ερώτηση για την διαχείριση της κακοκαιρίας από την κυβέρνηση.

iefimerida

Για τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού στην Τουρκία, για τα αιτήματα που υπάρχουν για βοήθεια και για τον τρόπο που μπορεί να παρασχεθεί, καθώς και για την εξέλιξη της κακοκαιρίας 'Μπάρμπαρα', ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε τηλεδιάσκεψη που είχε σήμερα με τα αρμόδια υπουργεία.

real