Πρόταση μομφής – Νίκος Φίλης: Να κατατεθούν στην Βουλή τα Πρακτικά της σύσκεψης που έγινε πριν την χιονόπτωση

“Το υπουργείο Παιδείας ήθελε μαθητές και εκπαιδευτικούς στους δρόμους, πάνω στην κορύφωση του χιονιά» κατήγγειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, μιλώντας στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Ν. Φίλης ανέφερε πως «πληροφορούμαι ότι την Κυριακή, στη σύσκεψη των αρμοδίων υπουργείων με τις εταιρείες που διαχειρίζονται τους δρόμους και τους λοιπούς εμπλεκόμενους, με θέμα το κύμα του χιονιά που ερχόταν, πρώτον, απουσίαζε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και δεύτερον ότι το υπουργείο Παιδείας επέμενε μέχρι τέλους να ανοίξουν τα σχολεία Δευτέρα και Τρίτη!» Ρώτησε εάν αυτές οι πληροφορίες που έχει αληθεύουν ...

Δείτε επίσης

Ο Κυριάκης Μητσοτάκης στην ιστορική του ομιλία στο Κογκρέσο, αναφέρθηκε και σε επιφανείς Έλληνες που έχουν μεγαλουργήσει στις ΗΠΑ.

iefimerida

Ο υπουργός Ανάπτυξης μαζί με τον διοικητή και κλιμάκιο της ΔΙΜΕΑ επισκέφθηκαν τα Ελληνικά Πετρέλαια και τη Motor Oil.

real

«Η μεγέθυνση της επιχειρηματικότητας, μεγεθύνει και την οικονομία της χώρα μας» τόνισε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

iefimerida

Στο δημαρχιακό μέγαρο της πρωτεύουσας επιθυμεί να πραγματοποιηθεί ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού, στη χώρα μας, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

iefimerida

«Οι ΗΠΑ, μετά από δεκαετίες που έπαιζαν τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου κάθε φορά που υπήρχε πρόβλημα με την Τουρκία, τα τελευταία χρόνια παίρνουν σαφώς το μέρος της Ελλάδας».

iefimerida

Σύμφωνα με τον Αλέκση τον Κανενοκτόνο

athensvoice

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η στάση εργασίας στα σχολεία την Τετάρτη (18/5) κατά τη διάρκεια των εξετάσεων για την «ελληνική PISA», όπως τόνισε η Νίκη Κεραμέως.

iefimerida