Πρέσβης Σαουδικής Αραβίας: Οι σχέσεις με την Ελλάδα έχουν κάνει άλματα σε σύντομο χρονικό διάστημα

Τη σημασία «της στρατηγικής εταιρικής σχέσης» Ελλάδας και Σαουδικής Αραβίας, αναδεικνύει ο Σαουδάραβας πρέσβης Δρ Σαάντ Αλαμάρ (Saad Alammar). Με αφορμή την Εθνική Εορτή της Σαουδαραβικής Αραβίας στις 23 Σεπτεμβρίου, ο Σαάντ Αλαμάρ στέλνει το μήνυμα πως «οι σαουδαραβοελληνικές σχέσεις έχουν κάνει διαδοχικά άλματα σε σύντομο χρονικό διάστημα».Ειδικότερα, ο πρεσβευτής της Σαουδικής Αραβίας εν Ελλάδι χαιρετίζει τη σύσταση του Συμβουλίου Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης μεταξύ των δύο χωρών, το οποίο υπογράφηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη της διάδοχου του θρόνου, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, στην Αθήνα, τον Ιούλιο, καθώς και τις συμφωνίες που υπεγράφησαν πρόσφατα μεταξύ των δύο χωρών στους τομείς της ενέργειας, ...

Δείτε επίσης

Στο ρεπορτάζ των Reporters United, στις 23 Νοεμβρίου, καταγγελλόταν επιχείρηση εκφοβισμού και δυσφήμησης εναντίον τους, η οποία περιελάμβανε κατασκευή ψεύτικης ιστοσελίδας.

flash

Συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνη είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, νωρίτερα σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών.

epiloges

Το διαδικτυακό κανάλι της Βουλής δεν μετέδιδε τη συζήτηση και μόνον όταν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έκανε καταγγελία ξεκίνησε η μετάδοση.

flash

Για τη βιώσιμη ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου μίλησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, στο 6o συνέδριο

epiloges

Με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Ανδρουλάκη είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ με θέμα «Για ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής - Η δίκη μας απάντηση στην κρίση».

flash

Νομοσχέδιο για την Υγεία: Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο που συζητείται σήμερα στη Βουλή.

flash

Κουτσούμπας για νομοσχέδιο Υγείας: «Έχει ήδη απορριφθεί από τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού και σύσσωμο τον ιατρικό κόσμο».

flash

Την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να τεθεί στην κρίση της ολομέλειας το σχέδιο νόμου «Διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, κυβερνοασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων πολιτών». Στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, η συζήτηση και επεξεργασία των νέων...

ereportaz