Πανδημία, πυρκαγιές, χιόνια – Τη μόνιμη αποτυχία Μητσοτάκη επιχειρεί να αναδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν φταίει κανένας τους, ποτέ και για τίποτα. Όλα τα πρωτόγνωρα φαινόμενα, συμβαίνουν μόνο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη», σχολίασε στο Newsbomb.gr ένας εκ των στενότερων συνεργατών του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. Το χάος που προκλήθηκε στην Αττική -και όχι μόνο- εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα», ήταν αναμφίβολα μία ήττα του κρατικού μηχανισμού, που παρά το γεγονός ότι γνώριζε εδώ και πολλές ημέρες πως η πρωτεύουσα θα βρίσκονταν αντιμέτωπη έναν βαρύ χιονιά, φάνηκε να πιάνεται απροετοίμαστος. ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ Σεισμός ...

Δείτε επίσης

Στο δημαρχιακό μέγαρο της πρωτεύουσας επιθυμεί να πραγματοποιηθεί ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού, στη χώρα μας, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

iefimerida

«Η μεγέθυνση της επιχειρηματικότητας, μεγεθύνει και την οικονομία της χώρα μας» τόνισε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

iefimerida

«Οι ΗΠΑ, μετά από δεκαετίες που έπαιζαν τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου κάθε φορά που υπήρχε πρόβλημα με την Τουρκία, τα τελευταία χρόνια παίρνουν σαφώς το μέρος της Ελλάδας».

iefimerida

Σύμφωνα με τον Αλέκση τον Κανενοκτόνο

athensvoice

«Ο ιστορικός αναθεωρητισμός δεν θα γίνει ανεκτός από κανένα δημοκρατικό κράτος» είπε ο πρωθυπουργός - «Μην ξεχνάτε την ανοιχτή πληγή της διχοτόμησης της Κύπρου» κάλεσε βουλευτές και γερουσιαστές - «Όταν βλέπουμε τον πόνο στη Μαριούπολη, θυμόμαστε το Μεσολόγγι και το κόστος του δικού μας αγώνα και δεν μπορούμε να σφυρίζουμε αδιάφορα»

protothema

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η στάση εργασίας στα σχολεία την Τετάρτη (18/5) κατά τη διάρκεια των εξετάσεων για την «ελληνική PISA», όπως τόνισε η Νίκη Κεραμέως.

iefimerida