Όλγα Κεφαλογιάννη στο NEWS 24/7: Στη Νέα Δημοκρατία δεν φοβόμαστε να μιλάμε

Πολλαπλά πολιτικά μηνύματα στέλνει η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας στο NEWS 24/7. Στη συνέντευξή της η βουλεύτρια της Α Αθήνας με τη ΝΔ και πρώην υπουργός: τοποθετείται εφ’ όλης της ύλης της διακυβέρνησης, καθιστά σαφές ότι στηρίζει την κυβέρνηση, επιμένει στις ιδιαίτερες απόψεις της στο θέμα των υποκλοπών, οι οποίες σε ό,τι αφορά το απόρρητο είναι διακριτές από την κυβερνητική γραμμή, δηλώνει με έμφαση ότι το δικαίωμα στην άποψη αποτελεί καταστατικό στοιχείο της Νέας Δημοκρατίας από την ίδρυσή της, εκφράζει την αντίθεσή της με τη μετατροπή της Αθήνας σε “τουριστικό πάρκο χωρίς κατοίκους”, ζητώντας ρυθμίσεις για το Airbnb, ζητάει στήριξη του πολιτισμού με έργα, αναφερόμενη στους απειλούμενους ...

Δείτε επίσης

Τις ευκαιρίες που δίνει το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και τη σημασία του Ταμείου Ανάκαμψης παρουσίασε στην Αλεξανδρούπολη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης.

iefimerida

'Η πρόκληση είναι αυτή η δεκαετία να είναι η δεκαετία ενός μεγάλου άλματος', σημείωσε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των Συλλόγων Αποφοίτων των Πανεπιστημίων Georgetown και Harvard στην Ελλάδα.

real

Τις ευκαιρίες που δίδει το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και τη σημασία του Ταμείου Ανάκαμψης παρουσίασε στην Αλεξανδρούπολη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης.

iefimerida

«Νομίζω ότι πια είναι σαφές ότι το συλλογικό όφελος από μία τολμηρή πορεία μεταρρυθμίσεων είναι αυτό το οποίο βλέπουμε: είναι το 6% ανάπτυξη... Κυριάκος Μητσοτάκης

zougla

Το αεροπλανοφόρο δεν κρίθηκε σκόπιμο να ελλιμενιστεί, ενώ διατάχθηκε έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς.

kosmodromio

«Υπάρχουν, ένας τέως πρωθυπουργός κι ένας νυν πρωθυπουργός, η σύγκριση είναι πολύ ξεκάθαρη» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις εκλογές μιλώντας σε αποφοίτους αμερικανικών πανεπιστημίων

protothema

Με τον διευθυντή του Boston Consulting Group, Βασίλη Αντωνιάδη, συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση των Συλλόγων Αποφοίτων των Πανεπιστημίων Georgetown και Harvard στην Ελλάδα.

iefimerida

Με τον Διευθυντή του Boston Consulting Group, Βασίλη Αντωνιάδη, συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση των Συλλόγων Αποφοίτων των Πανεπιστημίων Georgetown και Harvard στην Ελλάδα.

iefimerida