Ο Πολάκης αποκάλεσε τον Μαρκόπουλο «Γκέμπελς» και τον... απείλησε πως θα κατέβει υποψήφιος στη Β΄ Πειραιά

Ανέβηκαν μεταμεσονύκτια τα ντεσιμπέλ στη Βουλή κατά την συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα αμέσως μετά την ομιλία του βουλευτή Δημήτρη Μαρκόπουλου ο οποίος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για πολιτικό αλληθωρισμό καθώς «δεν κοιτάζει με την πρότασή του την 1η θέση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά την διαφύλαξη της 2ης και τον Νίκο Ανδρουλάκη». Ο ίδιος απαρίθμησε στη συνέχεια σειρά σκανδάλων του ΣΥΡΙΖΑ που δημιούργησαν εντάσεις στην αίθουσα και έκανε την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει σειρά ομιλητών για να ...

Δείτε επίσης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στο Κογκρέσο αναφέρθηκε στην Πολιτεία του Πλάτωνα και την εξέχουσα θέση που έχουν οι γυναίκες σε αυτή.

iefimerida

Για την συνεχιζόμενη προκλητική και παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας ενημέρωσε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυν

protothema

Οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, γεγονός που αποδεικνύει την μεγάλη αναγνωρισιμότητα αλλά και τη επιρροή που είχαν όλοι οι παραπάνω στους πολίτες των ΗΠΑ

protothema

Σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης και με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά

protothema

Για ελέγχους σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα των καυσίμων, προειδοποιεί το υπουργείο Ανάπτυξης και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

iefimerida

Ο Κυριάκης Μητσοτάκης στην ιστορική του ομιλία στο Κογκρέσο, αναφέρθηκε και σε επιφανείς Έλληνες που έχουν μεγαλουργήσει στις ΗΠΑ.

iefimerida

Ο υπουργός Ανάπτυξης μαζί με τον διοικητή και κλιμάκιο της ΔΙΜΕΑ επισκέφθηκαν τα Ελληνικά Πετρέλαια και τη Motor Oil.

real

Στο δημαρχιακό μέγαρο της πρωτεύουσας επιθυμεί να πραγματοποιηθεί ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού, στη χώρα μας, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

iefimerida