Νέες ευθείες απειλές του Μεβλούτ Τσαβούσογλου προς την Ελλάδα

«Κάποιοι πολιτικοί και κάποιοι στρατιωτικοί στην Ελλάδα σχεδόν κοιμούνται, ονειρεύονται. Πρέπει να ξυπνήσουν τώρα. Θα πρέπει να δουν την πραγματικότητα και να δράσουν αναλόγως».Οι ίσες αποστάσεις φάνηκαν και στην καθιερωμένη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση των F-16 προς την Τουρκία τόνισε τη σημασία της για τις ΗΠΑ.«Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι οι αμυντικές μας δυνατότητες, είναι ενσωματωμένες και ότι η Τουρκία έχει ό,τι χρειάζεται να αντιμετωπίσει την τρομερή απειλή που δέχεται», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.Στην ερώτηση σχετικά με την απειλή πολέμου που εκστόμισε ο Τσαβούσογλου κατά της Ελλάδας, ο Νεντ ...

Δείτε επίσης

Ο Γρηγόρης Λαμπράκης, γιος του δολοφονηθέντος βουλευτή της ΕΔΑ στη Θεσσαλονίκη το 1963, συστρατεύεται με το ΠΑΣΟΚ.

iefimerida

«Eχει ήδη καταβληθεί το 96% του φοιτητικού επιδόματος» δήλωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως το πρωί του Σαββάτου.

iefimerida

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι ενισχύει τις δυνάμεις του στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

kosmodromio

Στις 28 Μαρτίου εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την δημιουργία της 1ης Πολιτείας Καινοτομίας στις παλαιές εγκαταστάσεις της ΧΡΩΠΕΙ.

iefimerida

Το κοινοβούλιο του Περού απέρριψε αίτημα της πρόεδρος Ντίνα Μπολουάρτε να διεξαχθούν πρόωρα, τον Οκτώβριο του 2023, οι προεδρικές και οι βουλευτικές εκλογές.

kosmodromio

Αναφέρθηκε σε επενδύσεις στους τομείς της τεχνολογίας, των οπτικών ινών 5G, στην ενέργεια, στον τουρισμό, στη ναυτιλία...

thetoc

Διαλυτική για τη δημόσια υγεία φαίνεται πως είναι η διάσταση απόψεων μεταξύ του Θάνου Πλεύρη και της Μίνας Γκάγκα.

newsbreak

Τέσσερα ερωτήματα έθεσε εκ νέου η Νέα Δημοκρατία στο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την υπόθεση Καλογρίτσα, απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

thecaller