Το μήνυμα Μητσοτάκη στον Τσίπρα: «Δεν επιλέγω τη σύγκρουση μαζί του, αλλά τη σύγκριση»

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν επιλέγω τη σύγκρουση με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά τη σύγκριση».  Στην πρόταση δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησής του από τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Ηράκλειο της Κρήτης στο οποίο βρέθηκε. Απαντώντας στην εναντίον του επίθεση από τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανέφερε: «Να είναι σίγουρος ...

Δείτε επίσης

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ απέλυσε τον πρόεδρο του Συντηρητικού Κόμματος Ναχίμ Ζαχάουι από την κυβέρνηση την Κυριακή.

kosmodromio

Ειδική μνεία του πρωθυπουργού στο νέο Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Παρέμβασης Ψυχογηριατρικής Υποστήριξης.

newsbomb

Οι ειδικοί υποστηρίζουν εδώ και χρόνια ότι η συνεργασία οικογένειας, σχολείου και ειδικών είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση των φαινομένων του σχολικού εκφοβισμού.

real

Στην καταβολή των αυξημένων συντάξεων, αλλά και στην αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από τον Οίκο Fitch αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην καθιερωμένη πλέον κυριακάτικη ανάρτηση του στο Facebook, που ανακεφαλαιώνει το κυβερνητικό έργο της εβδομάδος που πέρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

real

Έκανε λόγο για μία γυναίκα «με μεγάλη αυτοπεποίθηση, μορφωμένη και καλλιεργημένη»

lifo

Ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε μια ανάρτηση εναντίον όσων βρίζουν και προκαλούν κάτω από τα «ποστ» του στο Twitter

protothema

Ο πρωθυπουργός αναφέρεται στις αυξήσεις στις συντάξεις, την αναβάθμιση απο τη Fitch και το πρόγραμμα για φωτοβολταϊκά στις στέγες

in.gr

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκδήλωση κοπής πίτας της τοπικής οργάνωσης και να συνομιλεί με τον κ. Δένδια.

newsbomb