ΜεΡΑ25: Επανεξελέγη γραμματέας ο Γιάνης Βαρουφάκης - Η σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής

Επανεξελέγη ο Γιάνης Βαρουφάκης Γραμματέας του ΜέΡΑ25, ενώ ανακοινώθηκε η νέα Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βαρουφάκης, κέρδισε με ποσοστό 95% ενώ 4% ήταν τα λευκά και 1% άκυρα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, η συμμετοχή από το σώμα ήταν μεγάλη, ακόμα και από μέλη του εξωτερικού και περισσότερους από 600 συνέδρους. Έγιναν περισσότερες από 150 τοποθετήσεις για το Καταστατικό και τη Στρατηγική του κόμματος, ενώ έδωσαν το «παρών» οι Τζέρεμι Κόρμπιν και Έτζε Τεμελκουράν. ...

Δείτε επίσης

Συγχαρητήριο μήνυμα για την ημέρα Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Σλοβενίας ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter το υπουργείο Εξωτερικών.

iefimerida

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή από την ΥΠΠΟΑ Λίνα Μενδώνη και τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο.

iefimerida

Η Καλαμάτα είναι από τις πλέον ασφαλείς περιοχές και περιφέρειες της πατρίδας μας, με 25% μείωση της χαμηλής και μεσαίας εγκληματικότητας και παραβατικότητας, δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, την οποία επισκέφθηκε σήμερα και είχε σειρά συναντήσεων και συσκέψεων με κύριο θέμα την ασφάλεια.

real

Λάθη και παραλείψεις βρήκε η αμερικανική πλευρά στην αίτηση που κατατέθηκε από τουρκικό φορέα για την κατοχ

protothema

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, βρέθηκε σήμερα, Σάββατο 25 Ιουνίου 2022, στην πόλη της Καλαμάτας.

iefimerida